Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MEGA HOLDINGS TRADING fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MEGA HOLDINGS TRADING fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz."— Sunum transkripti:

1 MEGA HOLDINGS TRADING fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

2 Amacımız kişilerin becerilerini arttırmak ve yanlışları azaltmaktır.
kişilerin becerilerini arttırmak ve olası Her işte olduğu gibi network marketing işinin de kendine has metot ve kuralları var. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

3 Network Marketing Nedir?
fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

4 N.M. AVANTAJLARI NM işini her yerde yapabilirsiniz.
Yüksek gelir elde edebilirsiniz. Az miktarda sermaye gerekir. Kolay öğrenilir. Hızlı büyüme… fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

5 Geleneksel yöntemde mal dagitimi
Geleneksel yöntemde, ana dağıtıcı üreticinin bütün ürünlerini alır ve kendi metotlarını uygulardı. Üreticinin pazarda önemli etkisi yoktu. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

6 Ayrıca bu sistemde iş yeri açmak için gereken sermaye azdır…..
Elektronik ticarette, üreticiler pazardan daha fazla bilgi elde edebiliyorlar. Ayrıca bu sistemde iş yeri açmak için gereken sermaye azdır….. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

7 İNTERNET Bütün bu gelişmelere ve ilerlemelere neden olan en önemli faktör internettir. Başka bir deyişle: fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

8 MAL SUNUMU Yirminci yüzyılda mal sunumu fiziksel mekanlarda yapılmaktaydı. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

9 MAL SUNUMU Yirmi birinci yüzyılda ise bilgisayarla (internet & e-commerce) yapılmaktadır. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

10 MAL SUNUMU -Binlerce internet sayfası arasından nasıl bir bir ürün seçip alacağım? -Ya da en iyi ürünü satan şirketin hangisi olduğundan nasıl emin olacağım? fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

11 MAL SUNUMU Bütün bu boşlukları Network Marketing doldurmaktadır.
Network Marketing elektronik ticarette mal sunmanın esas metodudur. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

12 Bu meslek yirmi birinci yüzyılın en ideal mesleğidir.
MAL SUNUMU Bu meslek yirmi birinci yüzyılın en ideal mesleğidir. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

13 MAL SUNUMU Bir NETWORK MARKETER’in görevi; insanlardan bir grup oluşturup bunu geleneksel yöntemdeki pazarın yerine yerleştirmektir. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

14 Bizim işimiz genel olarak kopyalamadır.
Alt guruplara kopyalanamayan bir şey bu endüstride bir amaca hizmet etmez.

15 Name list Commitment Dream Invitation Duplicate Present Follow
Counsel Upline fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

16 DREAM İlk temel tuğlayı kendi kafanda ve alt levellerinin kafasında oluşturmadığın sürece başarılı olamazsın. İşinde hedef olmazsa yaptığın işin anlamı yoktur. Hedefler kısa vadeli uzun vadeli olmak üzere ikiye ayrılır. Hayaller itekleyici ve yakıcı sebebimizdir. Her şey senin hayalinin büyüklüğüne ve ciddiyetine bakar. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

17 Her şey senin hayalinin büyüklüğüne ve ciddiyetine bakar.
Hayalleri olmayan adam ölü bir adamdan bir adım önderdir. İşe giren herkesin hayallerini ve hedeflerini oturup yazması gerekir. Hayallerimizi yazmamız onlara karşı ciddiyetimizi gösterir. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

18 Commıtment Taahüt ne olursa olsun verdiğin söze bağlı kalmaktır.
Taahüt bağlılık ,tutarlılık demektir. Taahüt ne olursa olsun verdiğin söze bağlı kalmaktır. İşimizde taahhüt yoksa para yok. Yeni giren kişiyle taahütünü konuşmalısın. Taahüt acık ve net olmalı. Taahhüt sürekli büyümelidir asla azalmamalıdır. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

19 NAME LİST Liste Minimum 150 kişi olmalıdır.
Liste yaparken önyargılı olmamalıyız. İşimizin en büyük hastalığı önyargıdır. Herkes veya herhangi biri listende olmalı. Liste bir networkerın en önemli malzemesidir. Liste 3 kategoriye ayrılmalı(sıcak/ıIık/soğuk) fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

20 invitation En güzel davet telefonda olur.
Davet davettir.Gereksiz vermek bilgi değildir. Davet kısa ve öz olmalıdır. Davet meraktır. Davette bir duruş olmalı. * Davet ederken kişiye ne zaman dolusun diye sorabilirsiniz. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

21 Yeni insanlarla tanışma sanatıdır.
Prospecting Yeni insanlarla tanışma sanatıdır.

22 PRESENT *Sunumlarımız birebir yapılır.
* Bu ticaretteki en önemli nokta sunum yapmaktır. *Sunumlarımız birebir yapılır. * Sunum için mekan seçimi çok önemlidir. * Sunumdan önce telefonlar mutlaka sessize alınmalıdır. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

23 Sunum 20 dakikayı geçmemeli.
Sunuma getirdiğimiz arkadaşımıza üst levelimizi yüceltmeliyiz(Edification) bu bize zaman kazandırır. Sunum 20 dakikayı geçmemeli. Arkadaşınız sunumdan sonra asla evine bırakmaya gitmeyin Arkadaşınızı almaya gitmeyin Getirdiğiniz kişiye kesinlikle yemek ısmarlamayın.(en fazla bir bardak çay) fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

24 FOLLOW Follow 24 – 48 saat içersinde kesinlikle yapılmalı.
* Follow kaydı yapana kadar sürer * Follow sorulara cevap vermektir. * Her zaman pozitif terimler kullanmalıyız. *3-F Kuralı(Feel,Felt.Faund) fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

25 Sorulara cevap verirken agresif olmamalıyız.
İşimiz bir golf sporcusunun işi gibidir, uzak mesafeden topu hedefe atmak için ilk darbeden sonra birkaç küçük darbe daha gerekir. Follow olmadan diğer tuğlalar kullanışsızdır. (Kişi tamam derse yarın paranı getir kaydını yapalım deyin)Sakın eğer imkanın olursa demeyin. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

26 COUNSEL UPLİNE Üst levele danışma çok hayatidir.
* Herhangi bir şey yapmadan önce mutlaka Upline’a danışmalıyız. * Alt level, üst level ilişkisi kardeşlik ilişkisi gibi olmalıdır. * Kötü haberler üst levele,iyi haberler alt levele iletilmelidir. fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

27 “Eğer hayatınızda cesur olamazsanız hiçbir şey başaramazsınız.”
DUPLİCATE Öğrendiğin her şeyi en kısa zamanda kopyala ve takımınla paylaş. * Bu işin anahtarı kopyalamaktır. * Ne kadar hızlı ve etkili kopyalarsan o kadar erken dinlenirsin. “Eğer hayatınızda cesur olamazsanız hiçbir şey başaramazsınız.” “HELEN KELLER” fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

28 Sıralama fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

29 Binary Sistem fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.

30 colakerol1@gmail.com İletişim Adresim:
fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.


"MEGA HOLDINGS TRADING fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları