Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İlk 100 Hayır! www.megabusinessacademy.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İlk 100 Hayır! www.megabusinessacademy.com."— Sunum transkripti:

1 İlk 100 Hayır!

2 İlk 100 Hayır Her ‘hayır’ not alın Her Hayır bir Bahanedir.
Hayır’ları Evet’te Dönüştürün.

3 DAVET İlk 100 Hayır Her derde deva Düğün olsa herkesi Davet etmek
İstersiniz, herkes De gelmek ister! Bu davet daha değerli

4 DAVET İlk 100 Hayır DAVET AL Borcun mu var? Ailen ile sorun mu var?
Çocuğuna istediği hediyeyi mi almak istiyorsun? Eşinle mi tartıştın? Restoran’da Menü’yü soldan değil sağdan mı okuyorsun? Kilo mu vermek istiyorsun? Etiketteki fiyatlar seni rahatsız mı ediyor? Ailene zamanın mı yok? Tatile paran mı yok? Dünya’yı gezmek mi istiyorsun? Emekli mi olmak istiyorsun? Miras mı bırakmak istiyorsun? Bugün sana ‘’boş işler ile uğraşma’’ diyenler yarın sen başarılı olunca ‘’ben zaten biliyordum senin yapabileceğini’’ diyecekler. Bunu dedirtmek istiyorsan… DAVET AL İlk 100 Hayır Her derde deva DAVET

5 Hedefin Nedir? İlk 100 Hayır Can alıcı nedenin? İlk hedefin nedir?

6 Hedefin Nedir? İlk 100 Hayır
Can alıcı nedenin? Hedefin Nedir? Asıl hedeflerin için yürümeye başla, sonra hayallerin için koş koş ve uç! Kredi kartı borcu Fatura ödemeleri Ailene destek olmak Gerçekleri kabul et harekete geçmek için! Gerçekleri geç ki hayallerine yol al!

7 Hedefin Nedir? İlk 100 Hayır Hergün kendine sor
Kaç para kazandım bugün? 2 katını kazansam hayatım nasıl değişir? Bunun için bugün kaç saat çalışmaya hazırım? Bugün kaç davetim var hayallerime ulaşmak için? Bugün kaç satış yapacağım hedeflerime ulaşmak için? UNUTMA! Davet almazsam – Sunum yapamam Sunum yapmazsam – Follow yapamam Follow yapamazsam – Satış yapamam Satış yapamazsam – Hayallerimden uzaklaşırım! Hayallerinden vazgeçmek daha kolay olabilir, Ama davet almak hayatını değiştirir! İlk 100 Hayır Can alıcı nedenin? Hedefin Nedir?

8 Hedefin Nedir? İlk 100 Hayır Can alıcı nedenin? En doğru zaman şimdi!
Şimdi harekete geç. Asla vazgeçme. İlk 100 Hayır öncesi asla pes etme. Hedefine ulaşmak için davet al, davet al, davet al! Bugün!


"İlk 100 Hayır! www.megabusinessacademy.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları