Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FTIO Kimdir? FTIO; 2003 yılında kurulmuş olan bir danışmanlık, eğitim ve organizasyon firmasıdır. AFAA (Aerobic and Fitness Association of America), ECA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FTIO Kimdir? FTIO; 2003 yılında kurulmuş olan bir danışmanlık, eğitim ve organizasyon firmasıdır. AFAA (Aerobic and Fitness Association of America), ECA."— Sunum transkripti:

1

2 FTIO Kimdir? FTIO; 2003 yılında kurulmuş olan bir danışmanlık, eğitim ve organizasyon firmasıdır. AFAA (Aerobic and Fitness Association of America), ECA (Exercise Council on America), The Pilates Coach IHRSA (International Health and Racquet Sports Association) gibi kurumların üyesidir ve Türkiye temsilciliklerini yapmaktadır. FTIO’nun; 2003 yılından beri şirket bazında ve kişisel olarak danışmanlıklarını yaptığı ve yapmakta firmalar vardır. Bunlardan bazıları arasında; Nestle Nesfit Cereals Türkiye, Powerade, AFM Gym, Mars Athletic Club, DAP Club , Beautyland Moda birçok otel ve şirket yer almaktadır.

3 FTIO Kimdir? FTIO; bünyesinde ayrıca hem kendi işletmesini yaptığı, hem de Franchise sistemini 2013 Eylül ayında başlatacağı The Pilates Coach pilates stüdyoları ve Spor Okulları organizasyonlarını barındırmaktadır. FTIO yaratmış olduğu “Fitnessturk” markası ile birçok eğitim organizasyonları düzenlemiş, Uluslararası arenada spor bilimleri, fitness, grup egzersiz ve pilates alanında tüm dünyada ün yapmış eğitmenleri Türkiye’de sektöre tanıtmış ve bu eğitmenlerin bilgilerinin Türk eğitmenlerine aktarılmasında öncü ve lider bir rol oynamıştır. Kurulduğu günden itibaren Türkiye Fitness sektörü, dünyadaki tüm gelişmelere Fitnessturk öncülüğünde kavuşmaktadır.

4 DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ
Otel ve Resort Health Club ve Fitness Merkezleri Proje Danışmanlığı Fitness Ekipman Danışmalığı Spa Danışmanlığı Müşteri ve Misafir İlişkileri Yönetimi Danışmanlığı Satış Yönetimi Danışmanlığı

5 FTIO MİMARİ HİZMETLERİMİZ
İnşai projelerde en önemli unsur, optimumda projeyi hazırlamak ve daha sonra oluşabilecek işletme giderlerini de minimumda tutabilecek proje ve organizasyonlar üretmektir. Ekibimizin ürettiği ve uyguladığı projeler arasında; AFM Gym (Super Gym) Caddebostan, Mars Athletic Club Zinciri: Kanyon (İstanbul), G-Mall (İstanbul) Panora (Ankara), ve bu alanda satış ve yönetim danışmanlığını yaptığımız DAP Club (İstanbul) bulunmaktadır. Mimari projenin çizilmesi Elektrik, sıhhi tesisat ve havalandırma projelerinin çizilmesi Mimari çizimlerin tasarıma dökülmesi Mimari projenin 3D ‘ye dönüştürülmesi Malzeme seçeneklerinin belirlenmesi Uygulama projesinin bütçelendirilmesi Projenin uygulanması Mimari proje uygulanma ekiplerinin temini Uygulama takibi

6 FTIO Site Fitness ve Spor Alanları ve Spor Okulları Yönetimi ve Organizasyonu
FTIO bu alanda size Mimari Hizmetler bölümünde bahsedilen hizmetlerinin yanı sıra, inşai çalışmalar bitiminde, tesislerinizde kullanacağınız ekipmanları doğru seçmede, bunları temin etmede (koşu bantları, bisikletler ve diğer kardiyo ekipmanları, kuvvet ve grup egzersiz ekipmanları) ve bunların mimari yerleşimlerinin yapılmasında danışmanlık hizmeti verir. Tesisler hizmete açıldığı anda burada görev yapacak, yönetici, teknik ve temizlik elemanları, eğitmenler, satış, misafir ilişkileri ve resepsiyon elemanı gibi gerekli elemanları size temin eder. Bu elemanların hepsinin iç hizmet eğitimlerini tamamlar.

7 FTIO Site Fitness ve Spor Alanları ve Spor Okulları Yönetimi ve Organizasyonu
Fitness alanında ve diğer spor tesislerinde çalışacak ilgili kalifiye, eğitilmiş antrenörlerin bulunmasına yardımcı olur. FTIO bugüne kadar eğitmiş olduğu 4700’ün üzerinde kişi ile Türkiye’de çok geniş bir bilgi ve personel ağına sahiptir. FTIO’nun vermiş olduğu tüm eğitimler uluslar arası kuruluşlar tarafından tanınmakta, kabul edilmekte ve kredilendirilmektedir. FTIO, spor ve sosyal tesislerinizin gerekli programlarını düzenler ve uygular. Konusunda tecrübeli yönetim kadrosu ile hizmet kalitesini üst seviyede tutmak FTIO için en önemli misyondur.

8 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO sizin yatırımınızı en başından ele alıp, yatırımınızın mimari (dış ve iç) anlamda avam projesini çizebilir, bu avam projeyi takiben, yatırımınızın; yatırım bütçesini (inşai, ekipman, vs...), 5 ve 10 yıllık işletme bütçelerini (gelir-gider tabloları ve personel bütçeleri), nakit akış (cash flow) tablolarını oluşturur. Böylece yapacağınız yatırımın ne kadar sürede geri döneceğini, eksiye düşen yılları, nakit bulundurmanız gereken durumları önceden FTIO’nun profesyonel düzenlenmiş tablolarıyla görür ve risklerinizi azaltırsınız.  .

9 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO, yatırımı yapmaya karar verdiğinizde, konusunda tecrübeli mimarları ile, yatırımınızın nihai dış ve iç mimari projelerini size sonlandırır. Bunları 3 boyutlu hale getirir. İstenildiği takdirde FTIO ekipleriyle bu yatırımın inşai uygulama boyutunda aktif olarak var olabilir. Ayrıca işletmede giderleri çok etkileyen unsurlar olan, altyapı projelerini; ısıtma-soğutma, havalandırma, su ve elektrik tesisatları, FTIO dünyadaki son trendlere ve en ekonomik yöntemlere göre dizayn eder, çizimlerini yapar, istenildiği takdirde uygulama projesini gerçekleştirir.

10 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO inşai ve mimari projeler uygulanmaya devam ederken, en doğru, en ekonomik, en uygun ve en ergonomik ekipmanları seçmenize danışmanlık yapar. Türkiye’de distribütörlüğü olan veya olmayan tüm fitness ekipman markaları ile yıllardır çalışmakta olan FTIO, bu alanda size vereceği danışmanlıkla, yatırım bütçenizi doğru yönetmenize ve bu alanda tasarruf etmenize yardımcı olur. Seçilen ekipmanların mimari yerleşim projelerini çıkarır ve bunları da 3 boyutlu çizimlere yerleştirir.

11 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO, tesisiniz için en önemli unsur olan insan gücü yani personel alımınızı yönetir. Önceden oluşturulmuş personel listesine göre FTIO sektördeki tecrübesi ve tanınırlığı ile en iyi ekipleri sizin için kuracaktır. Tüm iş ilanlarını, iş görüşmelerini ve personel alım ve sözleşme süreçlerini, sizin ya da firmanızın İnsan Kaynakları departmanınız gibi yönetir ve sonuçlandırır. Personel alım süreçleri tamamlandığında, FTIO tüm personelinize ilgili ve gerekli tüm eğitimleri sağlar.

12 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO, tüm bu personel alımları sırasında; önceliği satış ekibinize verir. Satış ekibinizi oluşturur, eğitimlerini gerçekleştirir ve satış ekibinizi yöneterek, tesisi açmamış olsanız bile, FTIO sizin için daha önce hazırladığı 3 boyutlu çizimler ile tesisinizin erken üyelik satış sürecini başlatarak, biran önce ekonomik girdi sağlamanıza yardımcı olur. Satış Ekibinin Oluşturulması ve Eğitimi *Satış ekibine verilecek Eğitimler Temel İletişim Eğitimi Zaman Yönetimi Eğitimi Temel Satış Eğitimi İleri Satış Eğitimi Satış Kapama ve İtirazlarla Başa Çıkma Eğitimi

13 FTIO sizin için ne yapabilir?
FTIO, bünyesinde bulundurduğu İletişim departmanı sayesinde, tesisinizin tüm basılı (logo, broşür, kartvizit, tesis içerisine konulacak yönlendirmeler, üyelik formları, üyelik sözleşmeleri, tesis kullanım kılavuzları, iç yazışma formları, vs...) ve görsel (web sitenizin dizaynı, tesis içerisine konulacak görseller, vs...) çalışmaları planlar ve gerçekleştirir. Bunların yanında ayrıca tesisinizde kullanacağınız üyelik takip sistemleri (tesisinizde üyelerin hareketleri, ödemeleri, vs tüm aktiviteler ile ilgili devamlı takip edebileceğiniz bir yazılım), üye geçiş sistemlerini de kurgular ve ihtiyacınıza göre düzenler.

14 FTIO sizin için ne yapabilir?
. FTIO sizin için ne yapabilir? FTIO, size işletme danışmanlığı da yapar. Yani işletmenizin sorumlusu gibi, sizin tüm iç operasyonunuzu kurgular, promosyonlarınız gerçekleştirir, stüdyo ve fitness programlarınızı oluşturur. Bütçelerinizi takip eder, satış ekibinizi ve diğer ekiplerinizi yönetir. Yatırımınız korur ve karlılığınız arttırmanıza yardımcı olur.

15 FITNESSTURK EĞİTİMLER

16 Fitnessturk Instuitute Nedir?
Fitnessturk Institute programında eğitimlerin herbirinin sonunda verilecek sertifikalar uluslararası geçerliliği olan sertifikalardır. Bu programlardan alınan sertifikalar dünyada 79 ülkede geçerlidir. Fitnessturk Institute programlarını AFAA (Aerobics and Fitness Association of America) ve The Pilates Coach ile ortaklaşa yürütmektedir. AFAA ve The Pilates Coach Eğtim sistemleri, ABD' de NFCA (National Fitness Certification Association) kurumuna bağlıdır. Bu kurum uluslararsı fitness sertifika programlarını onaylayan ve kontrol eden tek kurumdur.

17 Fitnessturk Institute Nedir?
Programda yer alan tüm eğitimler; AFAA, NAFC (National association of Fitness Certification- A.B.D’de tüm Uluslar arası Fitness sertifika programlarını denetleyen kurum) Fitnessturk Institute programları 8-10 hafta sürmektedir. Tüm programlar eğitim kitapçıkları ve müzik cd leri ile desteklenemektedir. The Pilates Coach programları dünyada bilimsel olarak makalesi yayınlanmış tek eğitim programıdır.

18 Eğitimlerin İçerikleri ve Açıklamaları
The Pilates Coach Matwork Seviye-1 Uluslararası Sertifika Eğitimi Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Matwork Seviye-1 eğitiminde; Anatomi ve biyomekanik, ön pilates egzersizleri (nefes, doğru duruşu bulma, postürel analiz ve bunun sonuçlarına göre program dizaynı, eğitmen-üye iletişim becerileri ve teknikleri, ders sunumu, ve Matwork başlangıç seviyesi hareketleri ( kendi vücut ağırlığını ve mini ball kullanarak) programın tamamını oluşturacaktır..

19 The Pilates Coach Reformer Seviye-1 Uluslararası Sertifika Eğitimi
Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Reformer Seviye-1 eğitiminde; Anatomi ve biyomekanik, program dizaynı, eğitmen-üye iletişim becerileri ve teknikleri, ders sunumu, ilk günü anatomi, biyomekanik konuları ele alınacak, reformer güvenlik prensipleri anlatılacaktır. 2. ve 3. gününde ise, reformer ekipmanı üzerinde ve box (kutu) kullanılarak yapılan hareketler ve seriler gösterilecek ve bunlarla ilgili çalışmalar gerçekleştirilecektir.

20 The Pilates Coach Matwork Seviye-2 Uluslararası Sertifika Eğitimi
Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Matwork Seviye-2 eğitiminde; matwork egzersizlerini, thera bant, foam roller (köpük silindir), gliding diskleri, BOSU ekipmanları ile varyasyonlu ve üyelerinizin seviyelerine göre egzersizleri nasıl ilerleteceğiniz ile ilgili bilgiler ve egzersizler gösterilmektedir. Eğitim süresi, 2 gün 18 saattir. The Pilates Coach Reformer Seviye-2 Uluslararası Sertifika Eğitimi Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Reformer Seviye-2 eğitiminde; reformer egzersizlerin ekipman üzerinde, BOSU ve box(kutu) yardımı ile varyasyonlu ve üyelerinizin seviyelerine göre egzersizleri nasıl ilerleteceğiniz ile ilgili bilgiler ve egzersizler gösterilmektedir. Eğitim süresi, 2 gün 18 saattir.

21 Uluslararası BOSU PT&Cardio Eğitmenliği Sertifika Programı
Tüm dünyada en trend grup egzersiz ekipmanlarından olan BOSU fitness ekipmanı, Fitnessturk’ün Uluslararası BOSU Master Trainer’ları tarafından 5 yıldan beri Türkiye’de gerçekleştirilmektedir. 1 gün ve 8 saat sürecek olan eğitimin sonunda yapılacak sınav ile tüm dünyada geçerli BOSU Integrated Balance Trainer Sertifikasına sahip olacaksınız. Fitnessturk Uluslararası Studio Cycling Eğitmenliği Sertifika Programı Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini tarafından dizayn edilen bu program 1 gün ve 8 saat sürecektir. Programda spinning derslerine başlamadan yapılması gerekenler, uygun kıyafet seçimleri, bisikletlerin ayarlarının nasıl yapılacağı, indoor cycling konseptleri, eğitmenlik bilgileri verilecektir. Ayrıca tüm eğitim boyunca 2 adet başlangıç ve ileri seviye tam ders yapılacaktır.

22 Fitnessturk Uluslararası Group Functional Training Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini tarafından dizayn edilen bu program 1 gün ve 8 saat sürecektir. Programda çeşitli ekipmanlarla; gliding, thera bant, medicine ball (ağırlık topları),, gym ball gibi ekipmanlarla üyelerinizi günümüzün gereksinimlerinde fonksiyonel (gündelik hayatlarında karşılaşacakları hareketlere yönelik) olarak nasıl çalıştırabileceğiniz ile ilgili çok geniş bir egzersiz kütüphanesine sahip olacaksınız. Bu egzersizler hem grup egzersiz eğitmenleri hem de personal fitness trainer’lar tarafından kullanılabilir.

23 Group Cardio Eğitmenlik Programı (Step-Aerobic)
EĞİTİMİN İÇERİĞİ İş tanımı, Eğitmenlik ve İletişim Becerileri  Enerji Sistemleri ve Kalp Dolaşım Sistemi Oluşabilecek rahatsızlıklar, sakatlıklar ve nasıl önlenebileceği Teori: Isınma ve soğuma (warm up, cool down) Grup aerobik derslerinin konsepti Teori kardiyo, adımlar; düşük darbeli (low impact)adımlar, yüksek darbeli (high impact) adımlar hareketler, teknikler Müzik seçimi ve müzik sayımı Yönlendirme (cueing), cool down Pratik; ve ev ödevi ısınma ve soğuma (warm up & cool down)

24 Fitnessturk Uluslararası Functional Resistance Training ve PT Uygulamaları Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini tarafından dizayn edilen bu program 1 gün ve 8 saat sürecektir. Programda çeşitli ekipmanlarla; gliding, thera bant, medicine ball (ağırlık topları), gym ball gibi ekipmanlarla üyelerinizi günümüzün gereksinimlerinde fonksiyonel (gündelik hayatlarında karşılaşacakları hareketlere yönelik) olarak nasıl çalıştırabileceğiniz ile ilgili çok geniş bir egzersiz kütüphanesine sahip olacaksınız. Bu egzersizler hem grup egzersiz eğitmenleri hem de personal fitness trainer’lar tarafından kullanılabilir.

25 Egzersiz Fizyolojisi ve Kardiyo Egzersiz Program Dizaynı
Egzersiz Fizyolojisi Temel bilgileri; kalp,solunum sistemi ve enerji sistemleri, bu sistemlerin egzersizlerde nasıl çalıştığı ve devreye girdiği… Çeşitli amaçlara yönelik kardiyo egzersiz programı nasıl dizayn edilir, farklı yaş gruplarında ve özel durumlarda, rahatsızlıklarda kardiyo egzersiz programı planlarken nelere dikkat edilmelidir. Kardiyo egzersiz programları nasıl periyotlanır. Antrenman şiddeti nasıl ölçümlenir.Tüm bu konulara değinilecek bu eğitimin sonunda , çalıştığınız her üyeye kendisine özel bir kardiyo programı nasıl dizayn edebileceğinizi öğrenmiş olacaksınız

26 Fitnessturk İletişim- Satış Becerileri Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini ve FTIO Fitnessturk firmasının kurucusu, AFM Gym ve Mars Athletic Club’larda Genel Müdür olarak görev almış, birçok firmaya danışmanlık veren Cem Üner tarafından dizayn edilen bu program; eğitmenlerin üyeleri ile nasıl iletişim kurmaları gerektiği, vücut dilinde dikkat edilmesi gereken noktalar, üye ile iletişimde kullanılmaması gereken kelimeler ve bunların yerine kullanılması gerekenler, aktif dinleme, zihniyet değiştirme, vs gibi konulara yer verilmiştir. Bu program sonrası çok daha iyi bir iletişimci olacak ve başarınızın nasıl arttığını göreceksiniz.

27 EĞİTMENLERİMİZ Leslee Bender: Leslee Bender ACSM, NASM, AFAA gibi kuruluşların Master Trainer’lığını yapmaktadır. Leslee Bender; The Pilates Coach Eğitim Sisteminin kurucusudur. Dünyanın her yerindeki fitness konferanslarına konuşmacı olarak katılmaktadır IDEA Konferansında “Bender Ball” programı “En İyi Program” ödülünü almıştır. Ayrıca Leslee Bender En İyi Eğitmen dalında son 3 adaydan biri olarak gösterilmiştir. Lawrence Biscontini: AFAA, ACE, ACSM gibi kuruluşların Master Trainer’lığını yapmaktadır. Ayrıca BOSU, Gliding, Reebok gibi firmalar için de Master Trainer olarak görev yapmakta ve programlar dizayn etmektedir. Lawrence 2009 yılında Fitnessturk için Uluslararası Sertifika Programları dizayn etmeye başlamıştır. Fitnessturk’ün tüm dünyada kabul gören; Fitnessturk Studio Cycling, Fitnessturk Functional Trainig, Fitnessturk Group Cardio, Fitnessturk Aqua Fitness programları Lawrence tarfından yazılmış ve dizayn edilmiştir. Türk Master Trainer ekibi ile birlikte bu programların sertifika seminerlerini gerçekleştirmektedir. Lawrence 2010 yılında ECA (Exercise Council on America) tarafından En İyi Erkek Eğitmen ödülünüe layık görülmüştür.

28 EĞİTMENLERİMİZ Cem Üner Can Bayık
Fitnessturk Kurucusu ve Genel Müdürü, Fitness ve The Pilates Coach Programları Master Trainer… 23 yıl profesyonel basketbolcu, 19 defa Milli oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra Fitnessturk’ü 2003 yılında kurdu. AFM GYM, MAC, Sablon Wellness Club gibi Türkiye’nin büyük Health Cluıb’larında Genel Müdür olarak görev yaptı. Can Bayık 10 yıl profesyonel atlet olarak yarışıp, Dünya ve Avrupa 2.liği kazanmış olan Can Bayık TRX Master Trainer, Studio Cycling Master Trainer, Group Functional Master Trainer olarak eğitimler vermektedir. Fitnessturk eğitmen bünyesinde ayrıca; Coco Joern – Germany (NIKE Athlete Trainer), Nadia Kyriakidou- Cyprus (The Pilates Coach Master Trainer, Yoga Master Trainer, Nia Master Trainer), Dr. Rob Johnson (The Pilates Coach Master Trainer-Kayropraktır) bulunmaktadır.

29 FTIO DİSTRİBÜTÖRLÜKLER


"FTIO Kimdir? FTIO; 2003 yılında kurulmuş olan bir danışmanlık, eğitim ve organizasyon firmasıdır. AFAA (Aerobic and Fitness Association of America), ECA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları