Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ"— Sunum transkripti:

1 BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
Her gün hayatınızın ilk ve tek günü Dün geçti ve değişmez Yarın daha gelmedi – gelecek Sadece yaşadığımız asıl zaman – ŞİMDİ ve BUGÜN!

2 ..ve güne başlıyoruz! Güne nasıl başlanır? Kendinize güvence yaratın
Parfüm, Kalem, Kıyafet; Bilgi güçtür Haberler, Gündem, Magazin; Motivasyon Müzik, Resimler, Duygular ..ve güne başlıyoruz!

3 Telefonda ve her zaman gülümseyin Randevu nasıl alınır?

4 Randevu nasıl alınır? Arayacağınız kişi hakkında aramadan bilgi edinin! ARAMA: Süresi 1-2 dakika Tanıdık biri ise, kısa sohbet edin Yabancı biri ise Kendiniz tanıtın (kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz) Neden Randevu istiyorsunuz belirtin Ne teklif ediyorsunuz iletin Sorular ile Bombalanacaksınız! Aradığınız kişi ile tam bu yüzden Randevu istediğinizi belirtin. Tüm sorularını cevaplamak istediğinizi, bu yüzden dk. görüşme talep ettiğinizi, böyle ciddi ve önemli konuyu telefonda Anlatmanız işinize saygısızlık olabileceğini his ettirin.

5 Randevu nasıl alınır? Unutmayın - Soru Soran Konuşmayı Yönetir!
Dikkat çektiniz mi? Randevu alırken kendinize uygun olanı seçin! ''Ne zaman vaktiniz var'' diye sormayın Yarın saat mi uygun, yoksa bugün size uyar mı? Bu hafta hangi gün hiç vaktiniz yok? Eğer tam bir belirgin zamanı yoksa hep ikinci seçeneği seçecektir! Unutmayın - Soru Soran Konuşmayı Yönetir!

6 %50!

7 %50 Randevu alma %50 açık olan nasıl tamamlanır? %10 Empati
Sohbet edin. Karşınızdakini dinleyin ve soru Sorun tanışmak için. Benzer yanlarınızı ortaya koyun – empati yaratın. %10 kendinizi doğru tanıtın! kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz, kiminle çalışıyorsunuz? ne pazarlıyor veya tanıtıyorsunuz? %10 Sempati gülümseyin - karşınızdaki sizi kopyalayacaktır! %10 Bilgi Ürününüz, hizmetiniz ve Sektörünüz hakkında bilgili olun! %10 Vazgeçme Müşteriniz %100 emin mi kararından? Siz emin olun!

8 Dikkat önemli! Sözlerinizi tutun! Ürün - Hizmet!
Tutamayacağınız sözü kesinlikle vermeyin! Ürün - Hizmet! Ürün ve hizmetleriniz ile tanışın! Sektörünüz hakkında bilgi edinin! (Neden Web Sitesi Sahibi olmalıyız?) Karar veren kişi ile görüşün! Bazı insanlar tek başına karar vermez. Eşi, Abisi, Amcası veya Babası karar veriyorsa, onu da görüşmeye davet edin! Kendinize zaman ayırın! Bir iş görüşmesi /2 Saat sürebilir. 10 dakika ayak üstü randevu vereceğinize, hiç vermeyin daha iyi! UNUTMAYIN: İYİ BİR KONUŞMACI - İYİ BİR DİNLEYİCİDİR !

9 BAHANELER!

10 İtirazlara cevap oluşturun, bahaneler ortadan kalsın!
İşittiğiniz bahaneleri not alın, cevaplarını hazırlayın! ÖRNEKLER: Zamanım yok! Sizi çok iyi anlıyorum. Benimde bu işe başlamadan hiç zamanım olmuyordu. Bunun nedeni de zamanımı sattığımdan oluşuyordu. Peki size daha çok kazanç sağlayıp yaşamak için daha fazla zaman ayırabileceğiniz bir teklif sunsam, bunun için bana 30 dakikanızı ayırımıydınız? veya: Size 2400 TL versem bana 30 dakika ayırımısınız? :-) Param yok! Tam bu neden ile bu işi yapmalısınız TL bir birikiminiz yoksa eğer, tam bu yüzden şimdi zamanı. Abim, Kardeşim, Ablam, Amcam tasarımcı Harika! O zaman mutlaka ''ablanız'' ile de tanışmak isterim. Kendim şahsen davet etmek isterim, telefon numarası nedir? Bahaneler = İtirazlar İtirazlara cevap oluşturun, bahaneler ortadan kalsın!

11 YAPAMIYORUM

12 INSAN %70SU Gerisi duygusal!

13 Başarının Kri’teri’ Alın Teri!

14 Başarı tatlıdır ama çoğunlukta ter kokar
Benjamin Franklin

15 Alın’teri’ Nerede ter varsa, orada gerçek vardır
Acı yoksa, ter yoktur, ter yoksa gerçek başarı yoktur Terin tuzu, azmin başarıya kattığı tattır.

16 Betonun içindeki suyu bina bitince asla göremezsin.
Ama binlere ton Su çimento ve kum Yükselişte kullanılmış, sonra da buhar olmuştur. Eser kalan gözle görülendir.

17 Alın’teri’ başroldedir. Ama kutlama töreninde yerini Parfüm kokusu alır.
Ahmet Ataner Şapçı

18 Dünya’nın sonu geleceğini Bugün bir ağaç dikerdim!
Ve bilsem ki yarın Dünya’nın sonu geleceğini Bugün bir ağaç dikerdim!


"BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları