Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TANITIM GÜNLERİ 13 – 14 EKİM 2010 Hoşgeldiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TANITIM GÜNLERİ 13 – 14 EKİM 2010 Hoşgeldiniz."— Sunum transkripti:

1 TANITIM GÜNLERİ 13 – 14 EKİM 2010 Hoşgeldiniz

2 SELEN NET

3 Selen Net Selen Net olarak hedefimiz, internet dünyasının hızla ilerlediği çağımızda teknolojinin yer edindiği her sahada, üretken ve paylaşımcı yapımızla “Size Özel Çözümler” üretmektir. Farklı sektörlerde başarılı projelere imza atan Selen Net, "Microsoft Certified Partner" ünvanına sahiptir. Microsoft tarafından sağlanan "Business Process and Integration Solutions Competency, Mobility Solutions, Small Business Specialist" yetkinlik standartlarını da başarıyla tamamlamıştır. Telekominikasyon Kurumu Yetkili Yer Sağlayıcı olarak da müşterilerine hizmet sunan Selen Net, TÜBİDER ve TÜBİSAD üyesidir.

4 Selen Net 15 yıllık bilişim tecrübesi 6 yıllık Turizm Sektör Tecrübesi
Çözüm Ortaklarımız Microsoft Doruk Net Vizeci.com ile sektöre çözüm üretmeye başladık Sektörün en çok iş zaman ve iş gücü harcanan noktasına çözüm üretmeye başladık.

5 Selen Net Çözümlerimiz Celln Travel CellnFly
Ve cok yakında Celln Travel Plus çözümlerimizi kullanımıza sunacağız. "Kalite bir eylem değil, alışkanlıktır." Aristoteles

6 Web Servisleri

7 Web Servisleri Nedir? Web Servisleri bilgisayarların kendi aralarında, kendilerine özgü bir formatta iletişimde bulunmasını sağlayan altyapıdır. Web Servisleri sayesinde birbirinden farklı platformlar (Windows, Linux gibi) karşılıklı uyum içinde çalışabilirler. Xml tabanlı mesajlaşma altyapısıdır. Kullanılan ortak Xml formatı sayesinde bilgi alışverişi uyum sorunu olmadan gerçekleşir.

8 Web Servisi Faydaları Nelerdir?
Sunmak istediğiniz bir hizmeti kendi kurumsal kimliğinize entegre edebilirsiniz. Örnek: kendi kurumsal web sitenizden online bilet satışı. Aynı anda birden fazla ve birbirinden farklı hizmeti aynı uygulama içinde birbiri ile uyum içinde çalışacak şekilde yapılandırabilirsiniz. Örnek: kurumsal seyahat sitesi.

9 Sektördeki Web Servisler
Uçak Biletleri Galileo, Websdom (THY), AtlasJet, SunExpress Low Cost Travel Fusion ve zamanla diğer tüm havayolları… Otel Rezervasyonları HotelsPro… Araç Kiralama Holiday Cars... Komple Çözümler Tourico…

10 Web Servisleri TravelPort - Galileo

11 Web Servisleri Travel Fusion

12 15 DK ARA

13 CellnFly

14 CellnFly Nedir ? CellnFLY, sektörün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak IATA üyesi olan acentelerin ve alt acentelerinin birbirleriyle entegre ve koordine çalışmaları için geliştirilmiş bir online bilet rezervasyon sistemidir. CellnFLY, tamamen web tabanlı olan online bir yazılımdır. Bu nedenle CellnFLY sayesinde THY (Websdom), Sunexpress, AtlasJet, Galileo, LowCost charter uçuşlar ve web servisi hizmeti veren tüm havayolu firmalarının web servislerini kullanarak, müşterilerinize online uçak bileti rezervasyonu hizmeti sunabilirsiniz.

15 CellnFly Nedir ? Uçak bileti satışlarında esneklik ve kolaylık büyük önem taşır. CellnFLY'ın gelişmiş altyapısı sayesinde acente ve alt acentelerinizin web siteleri üzerinden anlık online uçak bileti rezervasyonunu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. CellnFly, IATA üyesi olan acente, alt acente, satış noktaları ve web siteleri tek bir sistemde tüm iş süreçlerini yönetebilmesine olanak sağlar. Yapılan işlem ve hareketler anında tüm birimler tarafından yetkileri ölçüsünde izlenebilir ve raporlanabilir. Acenteler, CellnFly sistemine dilediği kadar alt acente tanımlayabilir.

16 Neden CellnFly ? CellnFLY, online rezervasyon konusundaki son teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş web tabanlı bir alt yapıya sahiptir. Bu sayede; Bilgisayarlarınıza hiçbir kurulum yapmanıza gerek duymadan çalışır, Acentenizin verimliliğini arttırır, Alt acente satışlarını takip eder, Operasyon giderlerinizi minimuma düşürür, Rekabet gücünüzde artış sağlar.

17 Neden CellnFly ? Bakım ve destek maliyetlerini minimize eder,
Güvenli, sorunsuz ve hızlı işlem yapabilme imkânı sunar, Kolay kullanımı ile zaman kazandırır, Her hareketi ve oluşturulan her kaydı direkt olarak merkezi sisteme işler, Gelişmiş yazılımı ve beklentiler doğrultusunda geliştirilen tasarımı ile ziyaretçilerinize memnun kalacakları bir deneyim yaşatır,

18 Neden CellnFly ? Özel projeler ve isteklerinize göre esnek çözümler sunar, Alanında profesyonel olan kişilerden oluşan teknik ekibimizle, daha iyi bir hizmet için CellnFLY sisteminin AR-GE çalışmalarına devam etmektedir.

19 CellnFly Modüller UÇAK BİLETİ ARAMA
Ziyaretçiler istedikleri kriterlere göre uçuşları listeleyebilirler. (Kullanıcı kolaylığı sağlayan filtrelemeler: fiyata göre, firmaya göre...) BİLETLEME VE ÖDEME Ziyaretçiler oluşturdukları rezervasyonun ödemesini, online biletleme ve sanal pos 3D secure sistemi ile güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler.

20 CellnFly Modüller BANKA VE TAKSİTLENDİRME
Sistem üzerinde kullanılacak banka sanal poslarını ve taksitlendirme gibi komisyon oranlarını yönetim panelinden tanımlayabilirsiniz. Alt acentelere özel kart ve taksitlendirme tanımlayabilirsiniz. BİLET VE REZERVASYON SORGULAMA Ziyaretçiler, sistem üzerinden gerçekleşen rezervasyonları, rezervasyon bitiş süresinden önce biletleyebilir ve rezervasyonlarını sorgulayabilirler.

21 CellnFly Modüller MILES & SMILES KULLANABİLME VE PUAN SORGULMA
Ziyaretçiler Miles&Smiles kartı ile yapılan uçuşlarda kazanılan puanları görüntüleyebilirler. ONLİNE CHECK-IN İŞLEMLERİ Ziyaretçiler sistem üzerinden online check-in işlemleri yapabilirler. DUYURU YÖNETİMİ Ziyaretçilerinize duyurmak istediğiniz kampanya, fırsat gibi bilgilerin yer alacağı duyuru bölümüdür.

22 CellnFly Modüller REZERVASYON YÖNETİMİ
Yapılan rezervasyon isteklerini raporlayabilir ve yönetebilirsiniz. Sistem üzerinden takip edebilirsiniz. İLETİŞİM YÖNETİMİ Ziyaretçilerinizin iletişim sayfasından doldurduğu bilgi soru gibi formları yönetebilir, sistem üzerinden cevaplayabilirsiniz. Bu sayede sistem geriye dönük iletişim takibini de yapmanıza olanak sağlar.

23 CellnFly Modüller İSTATİSTİK VE RAPORLAMA YÖNETİMİ
Sitenizin ziyaretçi istatistiğini takip edebilir ve raporlayabilirsiniz. Bu raporlar ile sitenizin ziyaretçi trafiğini ölçmüş olup ileriye yönelik stratejiler belirleyebilirsiniz. REZERVASYON RAPORLAMA YÖNETİMİ Sistem üzerinden gerçekleşen rezervasyonların istatistiklerini ve ayrıntılı raporlarını alabilirsiniz.

24 CellnFly Modüller E-POSTA BİLGİLENDİRME YÖNETİMİ
Ziyaretçilerinize yapmış oldukları rezervasyon iletilerini sistemi ile gönderebilirsiniz. Yönetim panelinden içeriklerini yönetebilirsiniz. SMS BİLGİLENDİRME YÖNETİMİ Ziyaretçilerinize, yapmış oldukları rezervasyonları SMS sistemi ile gönderebilirsiniz. Yönetim panelinden SMS içeriklerini yönetebilirsiniz.

25 CellnFly Modüller YETKİLENDİRME YÖNETİMİ
Sisteminizi yönetebilmesi için kullanıcılar tanımlayabilirsiniz, bu kullanıcılara belirli yetkiler verebilirsiniz. Bu modül çalışma ekibinize görev ve sorumlulukları bünyesinde yetki verebilmenizi sağlar. XML VE VERİ TRANSFER YÖNETİMİ Online bilet satış özelliklerini, diğer sistemlerinizle entegre çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede ürün ve hizmetlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde sunabilirsiniz.

26 CellnFly Modüller KOLAY ARAMA VE FİLTRELEME YÖNETİMİ
Ziyaretçileriniz, uçak bileti sorgulamalarında kriterler belirterek kolay bir şekilde arama yapabilir, hızlı şekilde ulaşabilirler. Bu modül sayesinde ziyaretçilerinize kullanım kolaylığı sağlamış olursunuz. REKLAM/BANNER YÖNETİMİ Web sitenizdeki reklam/banner alanlarına her türlü resim ve flash formatlarında reklam/bannerlar ekleyebilir, ziyaretçilerinize kampanyalarınızı görsel olarak duyurabilirsiniz.

27 CellnFly Modüller ACENTE YÖNETİMİ
Firmanıza bağlı olan tüm acentelere online uçak bileti satmalarına olanak sağlayabilirsiniz. Alt acentelerinize sağlayacağınız acente ekranı sayesinde, alt acenteniz online uçak bileti rezervasyonunu sistem üzerinden gerçekleştirebilir. Ayrıca alt acentelerinizin mevcut sitelerinde iframe veya xml protokolleri ile satış yapmalarına olanak sağlayabilirsiniz.

28 CellnFly Teknik Alt Yapı
CellnFLY Gücünü ve performansını kanıtlamış Web tabanlı, güvenli bir platformda geliştirilmiştir. CellnFLY en yeni teknolojiler kullanılarak geliştirilen Galileo, THY Websdom, Travel Fusion, Sunexpress, Atlasjet gibi web servislerini kullanan bir Online Uçak Bileti yazılımıdır. IATA acente sitelerinin ihtiyaçlarını karşılayabilir. Test edilmiş, yüksek trafiklerde performans sorunu yaratmadan güvenle çalışabildiğini kanıtlamıştır. İçinde barındırdığı içerik yönetim modülü ile her sayfasını ayrı ayrı yönetmenize olanak sağlar. Entegrasyon özelliği ile esnek ve farklı ihtiyaçlara çözüm sunar. Mevcut acente yazılımları ile entegre çalışabilir.

29 CellnFly Demo

30 Teklif ve Proje Süreci

31 Teklif ve Proje Süreci Acenta ihtiyaçları belirlenir.
İhtiyaçlara göre kullanılacak Web Servisleri belirlenir. Acentanin web servisi anlaşması yaptığı firmalardan test bilgileri alınır. Acentanın kurumsal imajına uygun görsel çalışmalar hazırlanır. Web Servisi sağlayıcılarının ve Acenta testine sunulur. Test sonucunda canlı ortam bilgileri alınarak sistem yayına açılır.

32 Teklif ve Proje Süreci Sunmuş olduğumuz CellnFly sistemi size maaliyeti ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirlenen Web Servislerinin entegrasyon süresi , acentanın istemiş olduğu özellikler ve kullanılacak modüllere göre belirlenir. Proje teslim edildikten sonra Proje bedelinin %2 si kadar Bakım Hizmet bedeli alınır. SSL sertifikası, Barındırma, Yedekleme, Güvenlik, Web Servisi değişikliklerinde müdahale ve sistemi daima çalışır tutma hizmetleri Bakım Hizmeti içinde verilir.

33 CellnFly Soru & Cevap

34 Teşekkürler


"TANITIM GÜNLERİ 13 – 14 EKİM 2010 Hoşgeldiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları