Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2"— Sunum transkripti:

1 XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2
1. SATIŞ ORTAKLIĞI STRATEJİLERİ 2. NETWORK MARKETİNG'LE HERKES KAZANABİLİR Mİ? 3.XTRAFİK'LE HİÇ YATIRIM YAPMADAN PARA KAZANMAK (ÖZEL BONUS) Andre Dindisyan

2 SATIŞ ORTAKLIĞI STRATEJİLERİ
XDükkanınız Hazır MI ? Hangi Ürünleri Satacağınıza Karar verdiniz Mi ? Ürün Makalelerini Orijinal makalelere Dönüştürdünüz mü ? XTicaret Ödeme Sistemini Kurdunuz mu? Sitenizi tanıtmak için hangi kanalları kullanmaya karar verdiniz ? XTicaret Eğitimlerini takip ediyormusunuz ?

3 XDÜKKAN HAZIRLIĞI Sitenizin Yazı karakteri , renk seçimi, tasarımı,ÖNEMLİDİR Sitenizde kullanacağınız görseller ilgi çekici olmalıdır. Seçilen ürünlerle ilgili orijinal makaleler yazmak sizi diğer benzer sitelerden 2-3 adım öne çıkaracaktır. Sosyal Medya ile sitenizin entegre olması size ziyaretçi getirir.

4 ZİYARETÇİ NEDEN SİTENİZDEKİ ÜRÜNLERİ ALMAK İSTER ?
Sitenizde paylaştığınız ürünlerin özellikler,faydaları,çarpıcı yanları , fiyat avantajı,basit anlaşılır ve etkileyici şekilde anlatıldıysa. Ürün görselleri kaliteli,ürünün birkaç tane farklı resmi olması ziyaretçinin ilgisini çeker. İletişim bilgileriniz doğru ve güvenilir olduğunda.

5 Yazılarınızın samimi olduğuna ve ürünü satmak için değil tanıtmak amacıyla yazdığınıza inanılırsa
Ürün hakkında sorulan sorulara hemen cevap aldıklarında Anlatılan ürünle ilgili olumlu yorumlar gördüklerinde Ürünün satıldığı sitenin güvenilir olduğuna inandıklarında. Fiyatının uygun olduğuna ikna olduklarında. Ürünü ziyaretçi ilk geldiği anda almamış olabilir ziyaretçi bilgilerini alabilmek için sitenize koyacağınız bilgi formu çok işinize yarayacaktır.

6 Dikkat ! Ürün sitelerine güvenmediğiniz ürünleri sitenize koymayın
Her gün ürünle ilgili bir yazıyı sitenize eklemeye ve orijinal olmasına dikkat edin Ürün resimlerinin kalitesine dikkat edin Sitenize gelen her ziyaretçi potansiyel müşteridir.Gereken önemi herkese verin . TAVSİYE: Sitenizde çok fazla ürün değil etkili,güvenilir,uygun fiyatlı ürünleri satın.

7 ZİYARETÇİ YOKSA SATIŞ DA YOK
Satış Ortaklığından para kazanmanın en önemli aşaması ziyaretçi getirmektir. Bunun için bir strateji planı hazırlamalısınız. İnternette nerelerde tanıtım yapacaksınız belirlemelisiniz Bununla ilgili bir bütçeniz varsa nereye harcama yapacağınıza iyi karar vermelisiniz.

8 Ziyaretçiyi Nerelerde Bulurum ? ASLINDA BASİT BİR SORU
Sosyal Medya ağlarında Bloglarda Mail marketing yoluyla Banner Marketing ile Forumlarda İlan sitelerinden Google reklamlarıyla SEO Optimizasyonu ile Googleda

9 SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANMALIYIM ?
Sosyal Medya ağlarının çoğu size özel bir sayfa açma imkanı verir. Bunu Kullanın Açtığınız her sayfa bir blog sayfası gibi etiket ve orijinal yazı çalışmalarıyla Google’da çıkacaktır. Ürün detay , resim açıklama ve videolarını sadece sizin WEB SİTENİZE ait linklerle paylaşın.

10 BLOGLARDAN NASIL FAYDALANIRIM ?
İnternette kendinize blog açabileceğiniz bir çok ücretsiz blog sitesi vardır bir çoğu otomatik SEO çalışması için meta tag (etiket ) ve description (açıklama) girişi sağlar .

11 Google’da OLMAK İstiyorsanız Blogunuz Olmalı
Arama motorlarında bulunmak size ziyaretçi getirir ve satışlarınız artar. Arama motorlarında bulunmanızı sağlayacak 3 yöntem var 1.Blog sahibi Olmalısınız ve güncel ,orijinal içerik yazmalısınız. 2. Google Adwords Reklam verebilirsiniz 3.SEO optimizasyonu yapabilirsiniz.

12 Marketing Sadece bu yöntemi kullanarak çok para kazanabilirsiniz Mail datalarını toplamak için çalışmalısınız İyi bir mail Programı kullanmalısınız Test etmeden datalarınızı boşa harcamayın Mutlaka görsel ,etkileyici mailler hazırlamalısınız , HER DATA BİR KURŞUNDUR KURŞUNUNUZ BİTERSE HEDEFİ VURAMAZSINIZ

13 U N U T M A Y I N İnternette Ürün Satmanın En önemli safhası hazırlıktır. İYİ HAZIRLIK YAPARSANIZ SİZ GECE YATARKEN DE ÜRÜNLERİNİZ SATILIR VE PARA KAZANIRSINIZ UYARI: BİRÇOK WEB SİTESİ HAZIRLIK YAPMADAN ÜRÜN SATMAYA BAŞLAR VE HERŞEY HER ZAMAN YARIM YAMALAK OLUR.

14 BANNER MARKETİNG Araştırmalar İnternette gezenlerin en çok görselliğe önem verdiğini gösteriyor. Güzel bir görsel ile etkileyici yazılar yazarak Bannerlar oluşturun ,bunları düşük ücretlerle blog sayfalarına koyabilirsiniz. Sosyal ağlarda Paylaşabilirsiniz Kendi Bloglarınızda kullanabilirsiniz ZİYARETÇİ = PARA

15 FORUMLARIN ÇOĞU ÜCRETSİZ
İşte internetin nimetlerinden faydalanmanızı sağlayan bir diğer platform Forumlara üye olun,yazı yazın ,konu açın,link paylaşımında bulunun Satacağınız ürünlere uygun forumlar daha çok ziyaretçi getirir. Forumlarda sorular sorun,ciddi bilgiler paylaşın,yorumlara mutlaka cevap verin.

16 İLAN SİTELERİ ÇOĞU ÜCRETSİZ
Ücretsiz ilan sitelerinde hesap açın ve ürünlerinizi paylaşmaya başlayın İlan sitelerinin bilinen ,kaliteli ve kullanışlı olmasına güncelliğine dikkat edin. Vermiş olduğunuz ilanları sürekli güncelleyin Verdiğiniz ilanları çok abartmadan hazırlayın İlan sitelerinde ilanınız ile ilgili etiket,açıklama ve resim bölümlerini mutlaka sonuna kadar doldurun.

17 PEKİ NEDEN HERKES SATIŞ ORTAKLIĞINDAN PARA KAZANAMAZ ?
BUNUN TEK BİR NEDENİ VAR BURADA ANLATILANLARI YAPMAYAN KİŞİLER SATIŞ ORTAKLIĞINDAN PARA KAZANAMAZ.

18 XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2
SEMİNERİMİZİN 2. BÖLÜMÜ 10 DAKİKA SONRA BAŞLAYACAKTIR…

19 XNETWORKLE HERKES KAZANABİLİR Mİ ?
CEVAP: KESİNLİKLE HAYIR….

20 Peki Kimler Network Marketing’de Servet Kazanır ?
Kazanmak için nedenleri olanlar Başkaları için değil kendileri için çalışmayı isteyenler Özdisiplini olanlar veya geliştirenler Sabırlı olanlar Pes edenler Başarısızlığı seçenleri örnek alanlar Özgüven sahibi kişiler

21 HERKESİ MOTİVE EDEN NEDENLER FARKLIDIR ?
Ek Gelir Az Çalışıp Çok Kazanmak İsteyenler Mali özgürlüğe ulaşmak isteyenler Erken Emekli olmak isteyen kişiler Hayallerini gerçekleştirmek isteyenler Kendi işinin sahibi olmak isteyenler Kişisel Gelişim ve Sosyalleşmek Miras bırakmak isteyenler

22 XNetwork Avantajları Bütün gerekli Donanıma sahip olursunuz
Çalışma saatlerinizi siz belirlersiniz. Networkte İnternetin gücünden faydalanırsınız Ürün almanız gerekmez Aktiflik şartı yoktur XNetwork Eğitimleri hiçbir Network şirketinde yoktur.

23 Bilgi ve deneyim sahip olmanız gerekmez
Ürün satmanıza gerek yoktur Çok hızlı ekip kurabilirsiniz Pasif gelirlere çok kısa sürede ulaşma imkanı vardır.

24 XNetwork’te Başarıya Ulaşmanın Yolları
Her Seminere birilerini davet etmelisiniz İnternet XNetwork’ün En büyük Gücüdür Bunu kullanmalısınız Satış Pazarlama ve Kişisel gelişim eğitimlerini kaçırmamalısınız Davet Linkinizi 7/24 internette paylaşabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bilgi almak isteyen herkese doğru,hızlı ve gerçek bilgi vermelisiniz.

25 XTRAFİK'LE HİÇ YATIRIM YAPMADAN PARA KAZANMAK
YAPACAĞINIZ TEK ŞEY KÜÇÜK BÜYÜK YATIRIM YAPACAK HERKESİ BİR HAVUZDA TOPLAMAKTIR.

26 XTRAFİKTEN ANLADIĞIMIZ NE ?
Para koyacağımız Yatırım yapacağımız ve yüksek kar payı alacağımız bir platform. HAYIRRRR Doğrusu Küçükveya büyük az veya çok yatırım yapabilecek herkesin yatırım yapmasını sağlamak.

27 KİM NASIL KAZANIYOR PEKİ ?
YATIRIM YAPAN KİŞİ: %20 - %70 ARASI KAR PAYI YATIRIMCIYI DAVET EDEN KİŞİLER: Silver Üye İse Gold Üye İse: % seviye : %10 2.seviye: % 5 PEKİ NE BEKLİYORUZ ?

28 Bu ay 100 er dolar yatıracak
BİR ÖRNEK... SİLVER ÜYEYİM Bu Ay 100 ‘er Dolar yatırım yapabilecek 10 Kişi buldum Toplam 1000 USD ‘ın % 5 ‘i benim Yani Dolar GOLD ÜYEYİM Bu ay 100 er dolar yatıracak 10 Kişi buldum toplam 1000 usd ‘ın % 10 ‘u 100 USD benim

29 PEKİ Y A ….. Bu Ay yatırım yapan kişilerde birilerine yatırım yapmaları için XTrafik kazançlarını anlatırsa Ve 10 kişiden gelen 10 kişi daha 100 Dolar yatırım yaparsa bunlardan gelen yatırımdan bile para kazanıyorum… % 5 Yani 50 $ daha

30 XTRAFİK’le Kazanmak İçin Beklemeyin…
Sermayeniz olmayabilir ama hey ay bankaya 50 TL TL yatıran bir çok yatırımcı var bazı yatırımcılar da daha büyük paralar yatırıyorlar ve çok küçük faizler alıyorlar. BU YATIRIMCILARA XTRAFİĞİ ANLATIN BİNLERCE TL KAZANIN…

31 B O N U S 1 Şubat’a kadar İNANILMAZ AMA GERÇEK…
1 Şubata kadar Silver Üyeler Getirmiş oldukları üyelerin Xtrafik alımlarından % 5 + % 5 Bonus alacaklar (%5 Bonusları 1 Yıllık Trafik Paketi Olarak Değerlenecek ) 1 Şubata Kadar Gold Üyeler % 10 + % 10 Bonus alacaklar ( 1 yıllık XTrafik olarak)


"XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları