Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği"— Sunum transkripti:

1 Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği Işın Sağlam

2 İstemediğiniz bir engeliniz oldu mu hiç?

3 Hiç engel oldunuz mu, güzelliklere... doğruluklara... gülümsemelere... engel olanları hiç engellediniz mi?

4 Engelli olanlara hiç yardım ettiniz mi?
Elinden tuttunuz mu? Koluna girdiniz mi?

5 Öptünüz mü? Bir damla gözyaşı döktünüz mü?

6

7 Kurumumuz engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği, zihinsel ve bedensel engelli çocuklara hizmet vermektedir. Derneğimizde şu anda, zihinsel engelli 130 çocuk ve bedensel engelli 150 çocuk, haftanın her günü masabaşı eğitim almaktadır. Ayrıca derneğimizdeki çocuklara haftanın iki günü spor eğitimi ve bir günü de havuz terapisi verilmektedir. Derneğimiz bu hizmetleri ücretsiz olarak sağlamaktadır.

8

9 Bu yıl kutlanacak olan Dünya Engelliler Gününde, Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği ve Genel Kurmay Başkanlığı birlikte, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda 2 Aralık 2006 Cumartesi günü bir kutlama gösterisi sunacağız. Gösterimizde engelli çocuklarımızın çalışmalarının yanı sıra Deniz Harp Okulu Bandosu da kendi performansıyla yer alacaktır.

10 Dünya Engelliler Günü gösterimize protokolde İstanbul Valisi, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı, Kuzey Deniz Saha Komutanlığından Amiraller ve üst rütbeli subaylar, Hava Harp Okulu ve Kuleli Askeri Lisesi Komutanları katılacaklardır. Ayrıca Deniz ve Hava Harp Okulu ile Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri de gösterimizde misafir olacaklardır.

11 Gösteriyi takiben Cemal Reşit Rey Konser Salonu önünde Dünya Göz Hastanesi ve İstanbul Verem Savaş Derneği gezici sağlık tarama ekipleri tarafından 350 engelli çocuğa göz ve akciğer taraması yapılacaktır.

12 Gösterimiz ve sağlık taramaları, KANAL D, ATV, SHOW, STAR, NTV, CNN TURK, TRT, TGRT, KANAL 1 ve KANAL 7 ana haber bültenlerinde yer alacaktır.

13 Dünya Engelliler Günü gösterimize sponsor olacak firmaların isim ve logolarının bulunduğu bayrak ve flamalara Cemal Reşit Rey Konser Salonu giriş kapısında, iç fuayede, sahne ve kenarlarında yer verilecektir.

14 Katılımınız ve yardımlarınızdan hem Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği olarak bizler, hem de derneğimizdeki ve tüm Türkiye’deki engelli çocuk ve aileleri çok büyük mutluluk ve gurur duyacağız.

15 2 aralıkta siz de bir tuğla olun!

16 İletişim: Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği Işın Sağlam


"Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları