Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

International Wellness Institute by Fitnessturk AFAA The Pilates Coach

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "International Wellness Institute by Fitnessturk AFAA The Pilates Coach"— Sunum transkripti:

1 International Wellness Institute by Fitnessturk AFAA The Pilates Coach

2 Fitnessturk Institute
Fitnessturk Kimdir ? Fitnessturk 2003 yılında kurulmuş olan bir danışmanlık, eğitim ve organizasyon firmasıdır. Fitnessturk, AFAA (Aerobic and Fitness Association of America), IHRSA (International Health, Recreation and Sports Association), The Pilates Coach gibi kurumların Türkiye temsilciliklerini yapmaktadyrlar. Fitnessturk 2003 yılından beri çeşitli alanlarda şirket ve kişisel bazda birçok firmaya danışmanlık ve eğitim vermekte ve/veya bunların organizasyonlarında yer almıştır ve almaktadır. Bunlardan bazıları; Nestle Nesfit Cereals Türkiye, Powerade, AFM Gym, Mars Athletic Club, DAP Club, birçok otel ve şirket…

3 Fitnessturk Instuitute Nedir?
Fitnessturk Institute programında eğitimlerin herbirinin sonunda verilecek sertifikalar uluslararası geçerliliği olan sertifikalardır. Bu programlardan alınan sertifikalar dünyada 79 ülkede geçerlidir. Fitnessturk Institute programlarını AFAA (Aerobics and Fitness Association of America) ve The Pilates Coach ile ortaklaşa yürütmektedir. AFAA ve The Pilates Coach Eğtim sistemleri, ABD' de NFCA (National Fitness Certification Association) kurumuna bağlıdır. Bu kurum uluslararsı fitness sertifika programlarını onaylayan ve kontrol eden tek kurumdur.

4 Fitnessturk Institute Nedir?
Programda yer alan tüm eğitimler; NAFC’ye bağlıdır ve yine bu kuruma bağlı olan; AFAA, ACSM (American College of Sports Medicine), ACE (American Council on Exercise) tarafından kredilendirilmektedir. Tüm programlar görsel dvd ler, eğitim kitapçıkları ve müzik cd leri ile ücretsiz olarak desteklenecektir. The Pilates Coach programları dünyada bilimsel olarak makalesi yayınlanmış tek eğitim programıdır.

5 Eğitimlerin İçerikleri ve Açıklamaları
The Pilates Coach Matwork Seviye-1 Uluslararası Sertifika Eğitimi Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Matwork Seviye-1 eğitiminde; Anatomi ve biyomekanik, ön pilates egzersizleri (nefes, doğru duruşu bulma, postürel analiz ve bunun sonuçlarına göre program dizaynı, eğitmen-üye iletişim becerileri ve teknikleri, ders sunumu, ve Matwork başlangıç seviyesi hareketleri ( kendi vücut ağırlığını ve mini ball kullanarak) programın tamamını oluşturacaktır.. 1.Gün: Anatomi-Biyomekanik; Kaslar, eklem hareketleri ve buna dayalı kas grupları, Pilatese hazırlık çalışmaları; Neutral pozisyonu bulma (ayakta ve yatarak),Nefes çalışmaları 2.Gün: Bender Ball (mini ball) ile Matwork egzersizleri 3.Gün: Bender Ball (mini ball) ile Matwork egzersizleri

6 Fitnessturk Uluslararası Studio Cycling Eğitmenliği Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini tarafından dizayn edilen bu program 1 gün ve 8 saat sürecektir. Programda spinning derslerine başlamadan yapılması gerekenler, uygun kıyafet seçimleri, bisikletlerin ayarlarının nasıl yapılacağı, indoor cycling konseptleri, eğitmenlik bilgileri verilecektir. Ayrıca tüm eğitim boyunca 2 adet başlangıç ve ileri seviye tam ders yapılacaktır.

7 The Pilates Coach Reformer Seviye-1 Uluslararası Sertifika Eğitimi
Dünyada bilimsel olarak yayınlanmış (Advanced Journal of Research Dergisi) tek pilates eğitim metodu olan The Pilates Coach eğitim sistemleri Reformer Seviye-1 eğitiminde; Anatomi ve biyomekanik, program dizaynı, eğitmen-üye iletişim becerileri ve teknikleri, ders sunumu, ilk günü anatomi, biyomekanik konuları ele alınacak, reformer güvenlik prensipleri anlatılacaktır. 2. ve 3. gününde ise, reformer ekipmanı üzerinde ve box (kutu) kullanılarak yapılan hareketler ve seriler gösterilecek ve bunlarla ilgili çalışmalar gerçekleştirilecektir. 1.Gün: Anatomi-Biyomekanik; Kaslar, eklem hareketleri ve buna dayalı kas grupları, Reformer güvenlik prensipleri; Reformer ekipmanında neutral pozisyonu bulma,Nefes çalışmaları 2.Gün: Reformer ekipmanı ve/veya box(kutu) ile egzersizler 3.Gün: Reformer ekipmanı ve/veya box(kutu) ile egzersizler

8 Fitnessturk Uluslararası Group Functional Training Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini tarafından dizayn edilen bu program 1 gün ve 8 saat sürecektir. Programda çeşitli ekipmanlarla; gliding, thera bant, medicine ball (ağırlık topları),, gym ball gibi ekipmanlarla üyelerinizi günümüzün gereksinimlerinde fonksiyonel (gündelik hayatlarında karşılaşacakları hareketlere yönelik) olarak nasıl çalıştırabileceğiniz ile ilgili çok geniş bir egzersiz kütüphanesine sahip olacaksınız. Bu egzersizler hem grup egzersiz eğitmenleri hem de personal fitness trainer’lar tarafından kullanılabilir.

9 Fitnessturk Institute PT Sertifika Programları
Kuvvet ve Direnç Egzersiz Program Dizaynı (1 gün) Fonksiyonel Direnç Egzersiz Planlaması PT Uygulamaları Eğitmenlik Programı Aklınızı başınızdan alacak yeni bilimsel araştırma sonuçları doğrultusunda fonksiyonel egzersiz kavramını, nasıl program yazacağınızı nelere dikkate etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Yapılacak program yaratma uygulamaları ile, bu konuda pratik yapma fırsatı bulacaksınız. Bu eğitim sonunda üyelerinizi sizi daha çok sevecek...

10 Fitnessturk Institute PT Sertifika Programları
Egzersiz Fizyolojisi ve Kardiyo Egzersiz Program Dizaynı (1 gün) Kardiyo Egzersizlerini fonksiyonel olarak en üst düzeyde fayda sağlayacak şekilde nasıl dizayn edersiniz, nelere dikkat etmelisiniz, program periyodizasyonunu nasıl yapmalısınız konularının işleneceği bu eğitimde son yapılmış araştırmalara göre program dizaynı anlatılmakta… Ayrıca egzersiz fizyolojisi solunum, dolaşım ve enerji sistemlerinin anlatılacağı bu eğitim ile kardiyo programlama konusunda çok fazla yol kat edeceksiniz.

11 Fitnessturk Institute PT Sertifika Programları
The Pilates Coach Anatomi Biyomekanik Postür Analizi Sertifika Programı(1 gün) Fonksiyonel Anatomi, Fonksiyonel Biyomekanik ve Postür ve hareket analizi konularının ele alınacağı programda... Çalıştırılması unutulan kas grupları, en çok sakatlık yaşanan kas grupları , yanlış bilinen fitness egzersiz efsaneleri tüm yeni bilimsel araştırmalar doğrultusunda ele alınacak ve uygulamalı postür analizleri ile bu konuda uygulama yapma fırsatına sahip olacaksınız. Postür ve hareket analizini öğrendikten sonra üyelerinize program yazma bakış açınız tamamen değişecektir.

12 Fitnessturk Eğitmenlik ve İletişim Becerileri Sertifika Programı
Exercise Council on America tarafından 2010 yılının En İyi Fitness Eğitmeni seçilen Lawrence Biscontini ve FTIO Fitnessturk firmasının kurucusu, AFM Gym ve Mars Athletic Club’larda Genel Müdür olarak görev almış, birçok firmaya danışmanlık veren Cem Üner tarafından dizayn edilen bu program; eğitmenlerin üyeleri ile nasıl iletişim kurmaları gerektiği, vücut dilinde dikkat edilmesi gereken noktalar, üye ile iletişimde kullanılmaması gereken kelimeler ve bunların yerine kullanılması gerekenler, aktif dinleme, zihniyet değiştirme, vs gibi konulara yer verilmiştir. Bu program sonrası çok daha iyi bir iletişimci olacak ve başarınızın nasıl arttığını göreceksiniz.

13 ÖNEMLİ KURALLAR! *Kayıt yaptırıldıktan ve program başladıktan sonra herhangi bir nedenle programa katılınılamaması durumunda ücret iadesi kesinlikle YAPILMAMAKTADIR(kontenjan bloke edildiğinden dolayı) *TÜM EĞİTİMLERE DEVAM MECBURİYETİ VARDIR *Katılımcı herhangi bir eğitime herhangi bir nedenle katılamadığı zaman, Fitnessturk'ün bir sonraki açacağı eğitime katılma hakkı saklıdır. *The Pilates Coach Matwork Seviye-1 eğitimi sonrası yazılı(test) ve uygulamalı sınavlar vardır. Sınavlardan başarılı olunduğu takdirde 30 saatlik staj ve yine program için 50 dakikalık video çekme zorunluluğu vardır. Bunlar tamamlanmadan sertifika teslim edilmez. *Eğitimlerin her bir günü 10.00’da başlar, 17.00'da biter. Katılımcı eğitim alanını erken terk edemez. Erken terk ettiği takdirde aldığı eğitim geçersiz sayılacaktır. Ve bu eğitimi tekrar alması gerekecektir. *Fitnessturk eğitimin yerini ve tarihini İstanbul sınırları içerisinde 24 saat önceden haber vererek değiştirme hakkına sahiptir. *Fitnessturk bildirimlerini yapmak için yalnızca katılımcılar tarafından kayıt esnasında bildirilen katılımcıların adreslerini, kendi internet sitesini ve Facebook adresi olan "Fitnessturk Ftio" adresini kullanmaktadır. Telefon ve sms yolu ile bilgilendirme yapılmamaktadır.


"International Wellness Institute by Fitnessturk AFAA The Pilates Coach" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları