Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

XNetwork Turbo Başlangıç

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "XNetwork Turbo Başlangıç"— Sunum transkripti:

1 XNetwork Turbo Başlangıç
SEMİNERİMİZ SAAT 20:45 ‘DE BAŞLAYACAKTIR.

2 XNetwork Turbo Başlangıç
Andre Dindisyan

3 Network Nedir ? Network basit anlamda etkileşime geçebileceğimiz tüm insanlardan oluşan ağ anlamına gelmektedir. Pazarlama stratejisi olarak kullanılmaya başladığında ise Network Pazarlama yani Ağ Pazarlaması anlamına gelmektedir.

4 Network Pazarlamanın Faydaları Nelerdir ?
Network (ağ) pazarlamasında esas olan tüketiciler sayesinde şirketin geniş kitlelere ulaşmasıdır Tüketiciler memnun kaldıkları bir ürünü herkese anlatmak ister ve hiçbir reklam çalışmasında anlatılamayacağı kadar etkili anlatır.

5 Network Ne Değildir ? Kesinlikle birilerine zorla bir şey satmak değildir. Birilerini ikna işi değildir Satış işi değildir Profesyonel olmayı gerektirmez Sermaye koyarak iş yapmak değildir Network yapmak isteyen kişi sadece SadeceTüketici olarak ürünü kullanmak Network işini başlatır.

6 XNetwork’te İncelersek
XTicaret’te Sanal Dükkan sahipleri İletişime geçebildikleri herkese XDükkan Kiralama hakkına sahiptir.

7 Neden Network ? Klasik Ticaret Network Marketing
Reklam,Ürün,Lojistik,Pazarlama,satış,Finan,Yönetim Hiyerarşisi,Kampanyalar,Tüketici Network Marketing XDükkan,XNetwork Ortakları, Seviyeler göre XNetwork gelir dağılımı

8 K ı s a c a s ı… XTicaret Reklama,pazarlamaya,satış temsilcilerine,Yöneticilere,Kampanyalara,Lojistiğe harcayacağı tüm parayı XNetwork ortaklarına dağıtır.

9 XNetwork Kazançları XDükkan Sahibi her XTicaret ortağının XNetwork yapma hakkı vardır (Kesinlikle Zorunluluk Yoktur) XDükkan sahipleri XTicaret’in tanıtımını yaparak Sanal Dükkan kiralamak isteyen herkese XDükkan kiralayabilir Her kiraladıkları XDükkan için 5 TL referans komisyonu kazanır. XNetwork ağında bulunan her dükkan başına da 1 TL dükkan geliri elde eder.

10 Dükkan Kiraladığım her kişiden her ay 5 TL almaya devam ederim.
Bu Kadar Mı ? Network’ün gücü Dükkan Kiraladığım her kişiden her ay 5 TL almaya devam ederim. Örnek: 1 Yıl içinde 100 Kişiye dükkan kiralasam her ay sabit 500 TL pasif gelir elde etmiş olurum.

11 21 Seviye Network Sistemi
21.Seviyeye gelene kadar altımızda ne kadar dükkan varsa her birinden 1 TL kazanırız.

12 1 TL Ne kadar Küçük Değil Mi ?
1.Seviye: 2x1 2.Seviye: 4x1 3.Seviye: 8x1 4.Seviye: 16x1 5.Seviye: 32x1 6.Seviye: 64x1 7.Seviye: 128x1 8.Seviye: 256x1 9.Seviye: 512x1 10.Seviye: 1024x1 11.Seviye: 2048x1 11.Seviyeden Toplam : 4094 TL ………………… 21.Seviye:

13 Nasıl Başlayacağım ? XDükkan düzenlenmesi
Sosyal , iş , aile , akraba , mahalle , internet bağlantılarımın listesi Günlük , haftalık , aylık , yıllık ve 3 yıllık hedeflerin belirlenmesi Hareket Planı hazırlanması Kullanılacak araçların seçilmesi

14 BAŞLANGIÇTA HİÇBİR ŞEY
Ne Anlatacağım ? BAŞLANGIÇTA HİÇBİR ŞEY Online Seminerlere davet Fiziki seminerlere davet Tanıtım semineri , video ve dökümanlarının paylaşımı

15 İnsanlara Nasıl Ulaşacağım ?
Siz Seçeceksiniz… İster çevrenizdeki kişilerle (aile,akraba,komşu,tanıdık,mahalle,iş çevresi ) İsterseniz İnternetten tanıdığınız ve bağlantıda olduklarınız (facebook,twitter,pinterest, linkedin,xing,mail,ilan

16 DOĞRU BAŞLANGIÇ Turbo Başlangıç yapmanızı sağlar
Önce Tanımadığınız kişilerle başlayın Sistemi tam olarak anlamadan kimseye anlatmayın Sadece merak etmelerini sağlayın İnternette iş yapmak isteyen kişilere ulaşın (bunların arasında tanıdığınız kişiler de olabilir) Seminerleri kullanmak Turbo Başlangıç yapmanızı sağlar

17 PÜF NOKTALAR Kimseye zorla iş anlatmayın,seminere davet etmeyin,ikna etmeye çalışmayın Ekibinize katılan kişilerin Xdükkanlarını açmalarına,düzenlemelerine yardımcı olun,seminer duyurularını mutlaka iletin,eğitimlere katılmalarını teşvik edin ve takip edin. Ekipte birlikte çalışabileceğiniz kişileri belirleyin ve ekibin büyümesi için iş bölümü yapın.

18 İŞİMİ PROMOTE ETMEK (TANITIM )
NERELERİ KULLANABİLİRİM ? Facebook,Twitter, Linkedin,Xing ve tüm sosyal ağlar Ücretsiz Marketing Ücretsiz Forum sayfaları Facebook Etkinlik Sayfaları Banner marketing Ücretsiz Blog Sayfaları Ücretsiz ilan siteleri Soranlara İnternetten Para Kazanma Seminerlerine katıldığınızı söyleyin Tüm eğitimlerin ücretsiz olduğunu belirtin Kendinize bir web sayfası açtığınızı anlatın (hiçbir programlama bilgisine sahip olmadan) İnternette E-Ticaret yapmaya başladığınızı bilsinler 10 TL bile kazansanız herkese bunu duyurun Seminer saatlerinde teklif edilen tüm aktiviteleri geri çevirin. Seminer programınızı konularıyla beraber web sayfanızda , blogunuz da , facebook sayfanızda , Twitter’da paylaşın. Bilgi almak isteyenlere bilgi vermeyin , seminere katılmak isteyenlere zorluk çıkartın , davet etmek için şirketten izin isteyeceğinizi belirtin.

19 İşi Otomatiğe Bağlamak
XDükkan dışında bir blogda Mail Bülten Formu oluşturarak Facebook Etkinlik Sayfasında Seminer Etkinliklerini duyurarak Twitterda ve tüm sosyal ağlarda paylaştığınız her konuya sitenizin linkini ekleyerek Blogunuzda yazdığınız her makaleyi tüm sosyal ağlarda paylaşarak Tanıtım yazı ve dökümanlarını Mail atarak

20 XNetwork Kural Her XDükkan Sahibi 1.seviyesine 2 dükkan bağlayabilir.
11. Seviyeye kadar 2 Yeni Dükkan arası 2 Yeni Dükkan arası 2 Yeni Dükkan 21. seviyede 2 Yeni Dükkan

21 İşimi nasıl Hızlandıracağım ?
Ekibinize 2 kişi dahil ettikten sonra onlarla mutlaka ilgilenmelisiniz.eğitimlere katılım,doküman paylaşımı,sorunların çözümü XDükkan kiraya vererek,yeni ekip arkadaşlarınızın sayısını arttırın. Her gün işinizle ilgili tüm gelişmeleri, 10 dakika ayırarak internette paylaşın

22 XNetwork Avantajları XNetwork eğitimlerini sürekli izleyebilirsiniz
Sistem size XDükkan adayları yaratır,işiniz çok daha hızlı büyür. İşinizi sadece internet üzerinden günde dk harcayarak büyütebilirsiniz. Sürekli yeni Bekleyen üyelere yönelik online ve fiziki seminerler yapılır. XDükkanlarda yapılacak yeniliklerle daha çok kişiye ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Özellikle yakın zamanda hazırlanacak çalışma kitleri ile Hiçbir Network firmasında olmayan bir ivme kazanacaksınız. Sistemde bulunan mail sistemi ile toplu mail gönderebileceksiniz.

23 Başlamak İçin Neye ihtiyacımız var ?
İlk Adıma Günde DK Televizyonumuzu kapatmaya İnternette boşa zaman harcayacağımıza işimizi paylaşmaya Daha çok sosyal olmaya Dürüstlüğe Geleceğimizi hayal etmeye Başarılı insanların yaptıklarını kopyalamaya

24 XNETWORKÜ DİĞER NETWORK SİSTEMLERİNDEN AYIRAN ÖZELLİKLER
KLASİK NETWORK XNETWORK Sürekli ürün satmanız ya da kullanmanız gerekir Aktiflik şartı ağırdır Sürekli yeni kişilerle görüşmek zorunda kalırsınız Ciddi zaman ve efor harcamanız gerekir. Ürünümüz Xdükkan olduğundan sürekli yeni dükkan almak zorunda değilsinizdir. 21.seviyeye ulaşana kadar toplamda 8 kişiye XDükkan kiralamak yeterlidir.

25 ÖNEMLİ FARKLAR XNETWORK KLASİK NETWORK
Kariyer atlamak için sürekli ürün almak ya da ürün satmak zorunda kalabilirsiniz. İnterneti sınırlı kullanabilirsiniz , şirket kuralları dışında sosyal medya ve internet kullanımı yasaktır. Doğru tanıtım yaparsanız kimseyle görüşmek zorunda kalmazsınız insanlar kendiliğinden sisteme giriş yapar. Seviye atlamak için Para kaybetmeniz , sermaye koymanız gerekmez otomatikman sistem sizi seviye atlatır.

26 XMen Networke Başlasın…
KÜÇÜK BİR ÖRNEK…. XMen Networke Başlasın… 1.Ay 2 kişiye dükkan kiralasın ve sonra o 2 kişinin 2’şer kişiye dükkan kiralamasına yardım etsin Ve bu şekilde kopyalama devam etsin…12.Ay sonunda…… kişi yani 2048 TL pasif kazanç.

27 XNetwork ile Yeni Bir Hayat Sizi Bekliyor…

28 TEŞEKKÜR EDERİZ…. Andre Dindisyan andre.dindisyan@rasyomedya.com


"XNetwork Turbo Başlangıç" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları