Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın"— Sunum transkripti:

1 LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın

2 “Eğer sıfırdan tekrar başlamak zorunda olsaydım , eski moda iş modellerini değil, dogrudan satış sektörünu tercih ederdim. ” Robert KİYOSAKİ Yatırımcı, İş Adamı, Yazar & Konusmacı

3 Girişimcilik “Örgün eğitim sizi sıradan bir canlı yapar; Bireysel gelişim eğitimleri sizi bir hazineye dönüştürür.” Jim ROHN Girişimci, Yazar & Motivasyon Konuşmacısı

4 LEO Tower Learn LEO’nun eğitim platformu ile başarı odaklı zihniyet geliştirin. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 80%-100% komisyon! Own LEO İle Mal varlığı ve yatırımlar. Kendi işinizin patronu olun.

5 LEO Tower Earn LEO iş ortaklığı programı ile 100% komisyon!
Own kendi işiniz, mal varlığı ve yatırımlar: kendi işinizin patronu olun. Learn LEO’nun eğitim portalıyla başarı odaklı zihniyet geliştirin.

6 LEO Akademi Başarı odaklı zihniyet geliştir “ EĞİTİM ” Başarının anahtarıdır ve kişisel gelişiminiz ile yeni beceriler kazanmanızı sağlar.

7 LEO Akademi LEO Uzmanlık LEO Liderlik

8 LEO Tower Learn LEO’nun eğitim ürünleriyle başarı odaklı zihniyet geliştirin. Own kendi işiniz, mal varlığı ve yatırımlar: kendi işinizin patronu olun. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 80%-100% komisyon !

9 DİNAMİK PASS-UP Plan “ Hemen Kazan “ 80%-100% komisyon
Sınırsız derinlik Diğer kazançlar Tüm ekipten kazan…

10 £50 £25 £100 £75 Siz 1. üyeniz 2. üyeniz Kazancım LEO Akademi
Sponsorunuz £50 £25 £100 £75 Siz 1. üyeniz 2. üyeniz Direkt Hat Pass-up Hattı

11 1. Üyenizin Tek Kayıtları 1. Üyenizin Çift Kayıtları
Kazancım Kural £100 £50 £25 £75 Siz Seviye 1 1., 3., 5. … gibi tek sıra kayıtlarından gelir elde eder. 1. Üyeniz 2. Üyeniz Seviye 2 2., 4., 6. … gibi çift sıra kayıtlarından gelir elde eder. 1. Üyenizin Tek Kayıtları 1. Üyenizin Çift Kayıtları

12 LEO Akademi Aylık Abonelik 3 9 LEO Uzmanlık 27 81 LEO Liderlik £400 £25 £12,000 £ 48,000 £3,000 120 £100 her ay

13 Kazancınızı nasıl arttırırsınız?
LİDER Takımına Yol Göster! EKİP RUHU Takımındakilere Lider Olmaları İçin Yardım Et! SINIRSIZ BONUS 10 Aktif Üye (Tüm Paketler) 1 2 3

14 LEO Tower Own LEO Mal varlığı ve yatırımlar;
Kendi işinizin patronu olun. Learn LEO’nun eğitim ürünleriyle başarı odaklı zihniyet geliştirin. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 100% komisyon!

15 Özgürlük, sahip olmaktır:
kendi işinize , mal varlığına ve yatırımlara… LEO Tower İş Mülkiyet Ödülü £20,000 Aslan Ödülü £100,000

16 İş Mülkiyet Ödülü LEO Tower Siz de Platinum olun, £20.000 kazanın!
Direktör seviyesine geldiğinizde ödülünüzü alın. LEO Tower

17 £100.000’a kadar yatırım yapabilir.
Aslan Ödülü L E O, iş fikrinize £ ’a kadar yatırım yapabilir.

18 LEO İş Ortaklığı Programı
Birikim | Kazanç Satış yenileme hakkı Kişiye özel platform Ürün geliştirme Uyum Global çalışma altyapısı Ödeme çözümleri İş araçları İş eğitimleri Tüm destek ve iş hizmetleri servisi için sadece £15/ay Ödeme yok, problem yok! Müşteri olabilirsiniz. Akademi paketi satışlarında 100% komisyonun tamamı network içinde dağıtılır.

19 Geleceğinizi inşa ederken yaşanmış tüm tecrübelerin sizlere aktarımı….
LEO iş araçları Planlama Strateji Pazarlama sistemi yaratıcı araçlar, otomatik yanıt sistemleri, online pazarlama ve daha fazlası… Kişisel website İşinizi paylaşın, liderlere ulaşın, konsepti sunun ve güvenilirlik inşa edin. Strateji Planlama Geleceğinizi inşa ederken yaşanmış tüm tecrübelerin sizlere aktarımı….

20 Learning Enterprises Organisation Ltd. Bölge Merkezleri
Hong Kong Oxford Dubai

21 Niçin ŞİMDİ Katılmalıyım?
Learn Başarı odaklı zihniyetin ve becerilerin nasıl geliştiğini öğrenmek ve pozitif düşünen kişilerle network kurmak istiyorum. Earn Satışlarımdan 100%-80% komisyon kazanmak ve başarıya önem veren kişilerle çalışmak istiyorum. Own Aynı fikirde olduğum insanlarla birlikte harika bir yaşamın keyfini sürmek için, kendi işime, mal varlığına ve yatırımlara sahip olmak istiyorum.

22 HIZLI Bir Başlangıç ve Başarı için …
Kaydınızı gerçekleştirin Üye eğitim oturumumuza katılın Bir sonraki seminerimize katılın sayfamızı ziyaret edin LEO iş fırsatını dostlarınız ile paylaşın Kendi bölgenizdeki LEO etkinliklerine katılın. Sponsorunuza «Ne zaman?» ve «Nerede?» olduğunu Sorun! Bize Şimdi Katılın!

23 LEO, size ve çevrenize 100% fayda sağlar.
Teşekkürler LEO, size ve çevrenize 100% fayda sağlar.


"LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları