Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Dünya ve Güneş

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Dünya ve Güneş"— Sunum transkripti:

1 Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Dünya ve Güneş
büyüklüklerine göre nasıl sıralanır? Güneş Dünya

2 Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım
Dünya ve Güneş ‘in geometrik şekilleri neye benzer?

3 Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım
Dünya ve Güneş ‘in geometrik şekilleri neye benzer? Yanlış

4 Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım
Dünya ve Güneş’in geometrik şekilleri neye benzer? Yanlış

5 Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım
Dünya ve Güneş’in geometrik şekilleri neye benzer? Doğru

6 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? Dünya ve Güneş’in şekilleri küreye benzer. Dünya’nın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya dönmeseydi gece-gündüz olmazdı.

7 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? D Dünya, Güneş ve Ay’ın şekilleri küreye benzer. Ay’ın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya, Güneş ve Ay arasındaki büyüklük sıralamasında, Ay en küçüğüdür.

8 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? Dünya, Güneş ve Ay’ın şekilleri küreye benzer. Y Ay’ın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya, Güneş ve Ay arasındaki büyüklük sıralamasında, Ay en küçüğüdür.

9 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? Dünya, Güneş ve Ay’ın şekilleri küreye benzer. Ay’ın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Y Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya, Güneş ve Ay arasındaki büyüklük sıralamasında, Ay en küçüğüdür.

10 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? Dünya, Güneş ve Ay’ın şekilleri küreye benzer. Ay’ın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Y Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya, Güneş ve Ay arasındaki büyüklük sıralamasında, Ay en küçüğüdür.

11 Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır?
Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Aşağıda verilenlerden hangileri yanlıştır? Dünya, Güneş ve Ay’ın şekilleri küreye benzer. Ay’ın da Güneş gibi kendi ışığı vardır. Uzaktaki cisimler yakındakinden daha büyük görünür. Dünya, doğudan batıya doğru döner. Dünya, Güneş ve Ay arasındaki büyüklük sıralamasında, Ay en küçüğüdür. D


"Dünya ve Güneş Kendimizi Sınayalım Dünya ve Güneş" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları