Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yasal olarak EP numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yasal olarak EP numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır"— Sunum transkripti:

1

2 Yasal olarak EP12382287 numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır
Yasal olarak EP numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır. Her hakkı saklıdır.

3 CoolTech® CoolTech® prosedürü nedir? CoolTech® temel uygulaması.
CoolTech® tedavileri. Tavsiye edilen tedavi protokolü. CoolTech® avantajları. Uyarılar, yan etkiler ve kontrendikasyonlar. Kullanıcı arayüzü. CoolTech® sonuçları.

4 CoolTech® prosedürü nedir?
CoolTech®, bölgesel yağlanmaları ve genel adipoz dokuyu tedavi etmek amacıyla medikal ve estetik uygulamalarda kontrollü ve etkili bir biçimde soğutma ileten, yeni non-invasive ve ağrısız bir tedavidir. Uygulama süresince çevre doku ve kollajeni korumak için yağ dokusu vakumlama ile izole edilir. Yasal olarak EP numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır. Her hakkı saklıdır.

5 CoolTech® temel uygulaması
1. CoolTech® başlığı adipoz dokuya vakum uygular. Doku izole edilir, böylece geri kalan doku ve kollajeni korunur. 2. Vakum etkisi hedef bölgedeki kan akışını yavaşlatarak kesin ve kontrollü bir soğutma sağlar. 3. Adipoz doku soğutma plakaları ile temas halindedir. Bu plakalar uygulama alanında programlanan sıcaklığa ulaşılana kadar soğutma sağlarlar. 4. Adipoz dokuya etki edebilmek için tedavi süresi 60 dakikadan daha az olmamalıdır. Uygulama bittikten sonra, tedavi edilen yağ tabakası vücut tarafından doğal metabolik süreçler ile atılır. Sonuçlar uygulamadan 15 gün sonra görülmeye başlarken 3. ve 4. aylarda incelme etkisi devam etmektedir.

6 CoolTech® tedavileri CoolTech® prosedür tanımı
Bu uygulama non-invasive ve genellikle ağrısızdır. Hastaya uygulamadan hemen sonra günlük hayatına geri dönebilir. Tedavi başladıktan sonra vakum basıncının etkisiyle hasta, hafif bir gerilme hisseder. Soğutma başladıktan sonra hasta ilk dakikalarda uygulama alanında bunu hisseder ancak bir süre sonra bölge hissizleşir. Tedavi için ideal adaylar İdeal adaylar normal kilosunda olsa bile giderilmesi zor bölgesel yağ birikimleri olan kişilerdir.

7 CoolTech® tedavileri CoolTech® uygulaması
CoolTech® prosedürü iki başlık kullanarak çalışır. Cihaz büyük bölgelerde çalışabilir. Tedavinin başlatılması ile başlıklar adipoz dokuyu vakumlar ve soğutma süreci başlar. Antifrizli koruyucu membran uygulamadan önce bölgeye yerleştirilmelidir. Sadece üretici firma tarafından tedarik edilen membranlar kullanılabilir. Soğutma yüzeyel yağ dokusunun vakumlanan en derin kısımlarına kadar yayılır.

8 CoolTech® tedavileri CoolTech® uygulaması
Tedaviler 60 dakikadan daha az olmamalıdır. Tedavi sonunda etkilenen dokunun lenf yolları ile aşamalı eliminasyonu başlar. Sonuçlar ilk 15 gün içerinde görülür.

9 Tavsiye Edilen Tedavi Protokolü
CoolTech® tedavisi öncesi dokuyu hazırlamak için iki seans radyofrekans uygulaması önerilir. Daha iyi sonuçlar için CoolTech® tedavisi RF seansları ve lenf sistemini stimüle etmek için lenf drenaj ile desteklenebilir CoolTech® tedavisi sonrası RF ve benzeri başka uygulamalardan önce 7 gün beklenmelidir. Gerekli görüldüğü taktirde aynı uygulama bölgesinde seans tekrarı 6-8 hafta sonra yapılabilir. Önemli: Aynı gün içerisinde en fazla 3 bölge tedavi edilebilir. Önemli: Bir bölgeye maksimum 3 seans uygulama yapılabilir.

10 Tedavi Bölgeleri İÇ BACAKLAR FLANKS BASEN KOLLAR KARIN MERKEZ
KARIN YANLAR

11 CoolTech® Avantajları
Adipoz dokunun gerçek eliminasyonu. Bir seansta gözle görülür incelme. Haftalık değil 6-8 haftada bir uygulama. Aynı anda iki bölgeye uygulama yapan iki başlık. Minimum uygulama süresi ile maksimum sonuçlar. Birbirinden bağımsız farklı basınç ve sıcaklık değerleri ile çalışabilen başlıklar. Hastaya özel programlanabilir uygulama. İç veri tabanı. Eş zamanlı başlık parametreleri bilgisi.

12 Differential advantages of CoolTech®
Avantajlar: Daha keyifli bir uygulama sağlayan aşamalı vakum sistemi. Hızlı sıcaklık düşüşü. Akıllı yardım sistemi. Çoklu uyarı sistemi. Geniş soğutma bölgeleri. Her başlıkta güvenlik sistemi.

13 Uyarılar, yan etkiler ve Kontrendikasyonlar
Uygulama alanında hassasiyet veya his kaybıdır. Bu etki 1-8 hafta süresince devam edebilir. Tüm vakalarda %100 iyileşme görülmüştür. Tedavi bölgesinde uygulama sonrası kızarıklık görülür. Cildin hassasiyetine göre göre birkaç dakika veya saat sürebilir. 2-3 gün süren morarma oluşabilir. Yorgunluk hissi oluşabilir.

14 Uyarılar, yan etkiler ve Kontrendikasyonlar
Karaciğerle ilgili, böbrek yetmezliği veya hepatik. Raynaud hastalığı. Yoğun soğuğa maruz kalmaya bağlı ürtiker. Kriyoglobulin (soğutulduğunda katılaşan antikorlar). Hipoproteinemi. Ağır diyabet. Ateş. Karsinom. Enfeksiyon. Hamilelik ve emizrme. Cryo-terapiye intolerans. Dermatitis, egzema.

15 Uyarılar, yan etkiler ve Kontrendikasyonlar
Varis, flebit, tromboflebit. Kanser, AIDS ve hepatitler. Skar olan bölgeler tedavi edilmez. Sezeryan çizgisi üstünde uygulama yapılmaz. Tedaviden 5 gün önce veya sonra güneşlenme yapılmamalıdır. Tedavi öncesi lazer epilasyon veya IPL uygulaması yaptırılmamalıdır. Sezeryan izi üzerinde çalışılmaz.

16 Uyarılar, yan etkiler ve Kontrendikasyonlar
Tedavi sonuçlarını etkileyen durumlar. Adipoz Dokunun Bileşimi Tedavinin etkinliği yağ asitlerinin ani ve yüksek sıcaklık değişimlerine verdiği cevaba bağlıdır. Yandaki tabloda yağ asitlerinin donma sıcaklıkları verilmiştir. Trigliseridlerin etkilenmesi kişinin beslenme alışkanlığına göre değişir. Tablodan da anlaşılacağı gibi oleic asit bakımından zengin gıdalarla beslenen kişiler kontrollü soğutma tedavilerine, arachidonic asit bakımından zengin gıdalarla beslenen kişilere göre daha iyi cevap verecektir. Arachidonic asit kırmızı et, yağlar, yumurta sarısı ve kabuklu deniz ürünlerinde bolca bulunur. Bu vakalarda tedaviden 3 hafta önce arachidonic asit bakımından zengin gıdalırın tüketiminden sakınılmalıdır.

17 Kullanıcı Arayüzü Ana Ekran. Her buton kullanıcıyı farklı bir ekrana yönlendirir. Konfigürasyon ekranı. Yağ tabakasının kalınlığı ekranda girildikten sonra cihaz önceden belirlenmiş parametreleri verecektir. Tedavi ekranı. Tedavi sırasında beliren ekran.

18 CoolTech® Sonuçları TEDAVİDEN ÖNCE TEDAVİDEN 4 AY SONRA

19 CoolTech® Sonuçları TEDAVİDEN ÖNCE TEDAVİDEN 4 AY SONRA 77 cm 86 cm

20 CoolTech® Sonuçları TEDAVİ ÖNCESİ TEDAVİDEN 1 AY SONRA 100 cm 106 cm

21 TEŞEKKÜRLER


"Yasal olarak EP numaralı Avrupa patenti ile koruma altındadır" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları