Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT"— Sunum transkripti:

1 ∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT
MÜHENDİSLİK PROJE-TAAHHÜT AYDINLATMA ENERJİ YÖNETİMİ ÇÖZÜMLERİ Perpa Ticaret Merkez B Blok Kat:13 No:2527 / Şişli / İstanbul Tel :  Faks :  Web : 

2 Sizin için neler yapıyoruz?
Aydınlatma için harcadığınız aylık enerjiyi hesaplayıp, size %50 ile %80 arası tasarruf sağlayabileceğiniz LED aydınlatma ürünlerini öneriyoruz. Kullandığınız verimsiz ve ısı yayan aydınlatma ürünleriniz yerine verimli, tasarruflu ve ısı yaymayan LED aydınlatma ürünleriyle elde edeceğiniz aylık enerji tasarruf çizelgesini oluşturuyor ve aylık tasarruf miktarınızı hesaplıyoruz. Sizin için planladığımız Enerji Yönetim Hizmetleri aşamalarını gerçekleştirerek, yeni nesil ve tasarruflu aydınlatma planınızı sizlere sunuyoruz.

3 ENERJİ YÖNETİM HİZMETLERİ
AYDINLATMA DÜZEYİNİN YERİNDE TESPİTİ VE AYDINLATMA ELEMANLARININ ÜCRETSİZ BELİRLENMESİ VERİMLİ AYDINLATMA ÜRÜNÜ BELİRLEME LED AYDINLATMAYA DÖNÜŞÜMDE AYLIK TASSARRUF ANALİZİ İŞ GÜVENLİĞİ SERTİFİKALI VE DENEYİMLİ ELEMANLARIMIZLA PROJE UYGULAMA İMKANI PROJE BİTİMİNDE TASARRUF VE VERİMLİ AYDINLATMA GARANTİSİ 2 YILDAN 4 YILA KADAR GARANTİLİ ÜRÜN SEÇENEĞİ

4 AVANTAJLARI %80 'e varan enerji tasarrufu sağlar ve ortalama çalışma ömrü saattir. Yüksek yoğunluk, yüksek performans ve parlaklık 200ns içerisinde ışık vermeye başlar ve floresan, metal halide, akkor vb. ışık kaynakları ile kıyaslanamaz üstünlüktedir. Yenilikçi ve dekoratif tasarım seçenekleri ile daha estetik bir görünüme sahiptir.

5 AVANTAJLARI Darbeye ve titreşime dayanıklıdır. Elektrik çarpma riski klasik aydınlatma ürünlerine göre daha azdır. Elektromanyetik ışıma yoktur. Işığında ısı taşımaması ve Ultraviyole ışın yaymaması sonucu yönlendirildiği cisimleri ışığıyla yaşlandırmaz. Düşük voltajlı güç kaynağı ile arttırılmış güvenlik. Hem iç hem dış mekanda su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Renksel Geri Verimi(CRI) yüksektir.

6 AVANTAJLARI LED aydınlatma ürünlerinin bakım maliyetlerinin çok az olması ve ömürlerinin saat olmasından dolayı yeni kurulumlarda LED aydınlatma ürünlerini tercih ettiğinizde yüksek oranda tasarruf imkanı sağlar. LED lambalar minimum ısı ürettiği için ve morötesi veya kızılötesi ışınımlar yaymadıklarından dolayı, tarihi binaların, tarihi eserlerin ve bitkilerin zarar görme riski olmaksızın aydınlatılması için son derece uygundur.

7 AVANTAJLARI LED lambalar geri dönüştürülebilir ve çevreyi kirletmezler. Floresan, enerji tasarruflu ve sodyum lambalar cıva içerir; buna ek olarak, floresan (masa veya baş üstü lambaları) lambalar yakın mesafede insanların sağlığını olumsuz etkileyebilecek elektromanyetik dalgalar yayar.

8 ORTALAMA ÖMÜR/SAAT TABLOSU

9 ENERJİ TÜKETİMİ

10 NEDEN LED? LED lambalar geri dönüştürülebilir ve çevreyi kirletmezler. Floresan enerji tasarruflu ve sodyum lambalar cıva içerir ve doğayı kirletir; buna ek olarak, floresan (masa veya baş üstü lambaları) lambalar yakın mesafede insanların sağlığını olumsuz etkileyebilecek elektromanyetik dalgalar yayar ve kanser riski oluşturur.

11 NEDEN LED? LED lambalar ile %50 ile %80 arasında bir tasarruf sağlarsınız Türkiye’de ki hanelerin LED aydınlatmaya döndüğü düşünüldüğünde yaklaşık 18 GWh enerji tasarruf edilir ki bu miktar yılda 550 milyon ağaç tarafından temizlenen karbondioksit miktarına eşit salınım da azaltılmış olur.

12 YILLIK AZALTILAN CO2 SALINIMI
Not: Aydınlatma armatürlerinin günde 12 saat çalıştığı öngörülerek; 1 adet enkandesan, halojen, floresan veya metal halide yerine kullanılan LED aydınlatma ürününün engellediği yıllık CO2 salınımı miktarı hesaplanmıştır.

13 UYGULAMA ALANLARI

14 UYGULAMA ALANLARI

15


"∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları