Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Improved Perfomance Holding Sirketin Adresi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Improved Perfomance Holding Sirketin Adresi"— Sunum transkripti:

1 E-Mail : office@environment-waste.com
Improved Perfomance Holding Sirketin Adresi Pretschgasse 12 A-1110 Wien Web:

2 Dünya`nin Cöp sorunu

3 Atık imhası Dünya çapında önemli bir konu haline gelmiştir.

4 Çöplerin Sorunlari ? Acik hava cöp depolama alanlari, her an patlamaya hazir bio-kimyasal reaktörlerdir. Bu alanlarin harekete gecilmedigi taktirde gelecek nesiller icin önü alinamaz sorunlar cikacaktir. Atmosferin, kuyularin, nehirlerin, ve su kaynaklarinin kirlenmesi. Salgin hastalik tehlikesi. Artan ve karsilanamayan giderlerin olusumu. Enerji ve hammadde israfi. Artan halk protestolaridir.

5 IPH teknolojisi nasil calisir ?
IPH`nin önerdigi yeni teknoloji Parcalama. Karistirma ve homojenize etme. SIKISTIRMA ve Foylo paketleme sistemiyle yüksek is hacmi yaratarak, atik materyallerin mümkün olan en saglikli kosullarda korunmasini saglar.

6 Cöpler ne olacak ? Cözümü IPH sunuyor
Yerlesim ve Sanayi bölgelerindeki atiklarin ufalanarak paketlenmesi. Kereste ve silte gibi islenmemis hacimli atiklarin ufalanarak paketlenmesi. Biyokütle, gübre ve sulu camur gibi organik atik döküntülerinin toplanmasi ve paketlenmesi. Kagit, karton ve plastik gibi tasnif edilmis atiklarin paketlenmesi. Atiklardan elde edilmis yakit paketlenmesi.

7 Metal ve Plastik geri kazanimi
Atiklarin uygun bir bicimde bir cok alana ayristirilmasi ile deger kazanimlari saglanmaktadir Kompostlama Metal ve Plastik geri kazanimi Cam geri kazanim Elektrik üretimi Metan gazi kazanimi Kagit ve Karton satisi

8 SAR-SIKISTIR-PAKETLE
Roll-Press-Pack SAR-SIKISTIR-PAKETLE Örnek

9 SAR-SIKISTIR-PAKETLE
Roll-Press-Pack SAR-SIKISTIR-PAKETLE Anlatimi IPH tarafindan kurulan paketleme tesisleri SAR-SIKISTIR-Paketle süreci dogrultusunda faaliyet göstermektedir. Bu sürec icersinde yuvarlak balyalar haline getirilmeye uygun olan materyaller SIKISTIRILIR ve sonradan su gecirmez polietilen folyolarla kaplanirlar. Bu yöntem uzun yillardir,hayvan besinlerinin uzun süreli muhafazasi icin tarim sektöründe kullanilmaktadir. Sisteminin evsel atiklar gibi homejen olmayan atiklari isleyebilecek silindir presler üretilinciye kadar atik imha ünitelerine adapte edilebilmesi mümkün olmamistir. IPH paketleri, yeni teknolojisiyle kendini dünya capinda kabul ettirmeyi basarmistir.

10 Elde edilen folyolanmis Balya
Sizinti su ve koku olusumu engelleyerek cevre kirliligini ortadan kaldirir. Atik kaplama alanini kücülterek nakliye masraflarini azaltir. Atik depolama alanlarinin kirlenmesini önler. Atiklari uzun süre muhafaza edilebilir hale getirir. Paketlenen atiklar yakit olarak kullanilabilme özelligi tasirlar.

11 Güvenlik Folyesi Her mevsim icin güvenlik

12

13

14 Balyalar`in Piramit sekli

15

16

17 Elektrik ve Gaz üretimi

18 Emisyon değerleri Toz Hidrojen Klorür (HCI) Hidrojen flüorür (HF)
Sülfür dioksit (SO2) Karbon monoksit (NO2) Azot oksit (NO2) Hidro-Karbon

19 Kurşun, çinko, krom (Pb, Zn, Cr)
Arsenik, kobalt, nikel (As, Co, Ni) Antimoni, arsenik, kurşun, Krom, kobalt, bakır, Manganez, nikel, vanadyum, Kalay (Sb, As, Pb, Cr, Co, Cu, Mn, Ni, V, Sn), Kadmiyum (Cd) Kadmiyum ve Talyum (Cd, TI) Cıva (Hg) Poli-klorlü dioksinler ve furanlar (PCDD / PCDF) Atık Yakma Direktifi 2002 Isıtma Santralinden Emisyonlara karşı koruma yasası 2004 İzin tebliğ Ortalama değer 2006

20

21 Zamanlamada Esneklik Balyalanmis atiklar belirli süreler icersinde yada balya- lamanin hemen sonrasinda degil istenilen herhangi bir Zamanda imha edilebilir ve bu zamana kadar ic mekanlarda saklanabilir. Imha Güvenligi Islenmis balyalar icin IPH farkli amaclar icin kolaylikla Kullanabilecek ikinci bir ambar olusturur. Bagimsizlik Balyalarin ambarlarda saklanabilmesi cöp tacirlerinin elindeki nakliye hizmetlerinin kullanilmasi zorunlulugunu Ortadan kaldirir.

22 Yakit yönetiminde düzenlemeler
Yuvarlak balyalardaki atilklarin yakilisi mevsim gerekliliklerine göre farklilik gösterebilir. Istikrarli Kapasite Kullanimi Atik paketlemesi,saklamasi ve yakimi mevsimsel olarak farklilik gösteren atik miktarlarina göre ayarlanabilir ve kapasite fazlaliklari ve gereksiz islemler ortadan kaldirilmis olur. Yatirim Planlamasinda Avantajlar Atiklarin yuvarlak balyalar halinde ambarlarda saklanabilmesi yakin dönemde yatirim yapma zorunlulugunu ortadan kaldirir ve daha güvenli yatirimlar yapilmasina olanak tanir.

23

24 Örnek Tesislerden biri

25 IPH`nin Referanslari Tamamlanmis Projeler Avusturya Slovakaya Polonya
Rusya Romanya Italya Ispanya Fransa Almanya Bulgaristan Etiopya TÜRKIYE

26 Kilitlendigimiz hedef

27 Hedeflerimiz`in Özetleri
Projeyi sizlerle beraber gerceklestirmek. Cevre ve Toplum icin temiz bir Vatan. Gelecegin Anavatanina Yatirim. Gelecek nesillere bir emanet birakabilmek. Is Sahasi.

28 Artık en yeni teknolojiler için doğru zaman

29 Bizleri sabirla dinlediginiz icin hepinize ayri ayri Tesekkür ederiz.


"Improved Perfomance Holding Sirketin Adresi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları