Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?"— Sunum transkripti:

1

2 İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?
Dijital Yayın (TELEDÜNYA) Nedir? Uydu.NET nedir? Güvenli İnternet TÜRKSAT A.Ş kimdir? Biz Kimiz ? Faaliyetlerimiz Faaliyet Alanlarımız İletişim

3 KabloTV Nedir ? KabloTV, dijital veya analog yayın yapan çok sayıda yerli ve yabancı televizyon ve radyo kanalını, interaktif sistemleri tek bir merkezde toplayarak, müşteri alıcılarının algılayabileceği şekilde modüle edilmesi sonrasında, fiberoptik ve koaksiyel kablo şebekeleri üzerinden yüksek görüntü ve ses kalitesinde evinize getiren çok kanallı bir TV sistemidir.

4 Niçin KabloTV ? KabloTV, ülkemizde ve dünyada beğeni ile izlenen çok sayıda kanalı evinize taşır. - KabloTV, yüksek görüntü kalitesine sahiptir. - KabloTV sistemi, kötü hava koşullarından etkilenmez. - KabloTV sistemi, görüntü kirliliğine neden olmaz. - Çocuklarınızla birlikte seyredebileceğiniz seviyeli yayınlar içerir.  - Eğlence, belgesel, eğitim, çizgi film, müzik, ekonomi, teknoloji, spor, haber ve moda kanallarıyla zengin bir içeriğe sahiptir. - Rahat ve zahmetsiz TV izleme keyfini yaşatır. - Kablo TV'de sürekli arıza ve bakım garantisi vardır. Abonelerin karşılaştığı sorunlar, herhangi bir bedel ödenmeksizin, arıza ekipleri tarafından giderilir.  

5 Niçin KabloTV ? Kablo şebekesi, en iyi kalitede TV seyretmenize imkan sağlar. Aynı şebeke üzerinden Kablo Internet ve TurksatVoIP gibi etkileşimli hizmetler de alınabilir. Böylece 7 gün 24 saat kotalı veya limitsiz Kablo Internet hizmetinden zevkle faydalanabilirsiniz. Türksat Dijital yayın ile birlikte analog yayındaki mevcut kanallara ek olarak hobi, spor, sinema ve müzik kanallarından oluşan paket yayınlar ile KabloTV aboneleri sevdikleri ile birlikte hoş vakit geçirir.

6 Dijital Yayın (TELEDÜNYA) Nedir?
Teledünya, Türkiye ve dünyada büyük bir beğeniyle izlenen çok sayıda televizyon kanalını, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ekonomik fiyatla izleyebileceğiniz bir yayın platformudur.

7 Dijital Yayın (TELEDÜNYA) Nedir?
. . Dijital Yayın (TELEDÜNYA) Nedir? 2HD Yüksek Çözünürlülük (High Definition) 97 SD Standart yayın (Standart Definition) toplam 99 adet seçkin kanal ve sürekli artan kanal sayısı ile televizyon seyretmenin zevkine varırken, - Kötü hava koşullarından etkilenmezsiniz, - Sürekli servis ve bakım garantisi ile endişelenmezsiniz, - Farklı ülkelerden Dünya’nın Televizyonu seyredersiniz .

8 Uydu.NET Nedir? Kablo İnternet
Uydu.NET, KabloTV şebekesi üzerinden bilgisayarınıza bağlanacak bir modem yoluyla herhangi bir internet servis sağlayıcısına ve telefon hattına ihtiyaç duymaksızın internete bağlanmanızı sağlayan bir sistemidir. KabloTV şebekeleri, bant genişliği ve iki yönlü iletişimde teknik üstünlüğü ile internet, veri ve interaktif hizmetlerde de rakipsiz bir altyapıdır.

9 Uydu.NET Nedir? Kablo İnternet
Hangi hızlar desteklenir? KabloTV aboneleri, 512 Kbps, 1024 Kbps, 2048 Kbps, 3072 Kbps, 4096 Kbps, 5120 Kbps, 6144 Kbps 8192 Kbps, 10 Megabit, 12 Megabit, 16 Megabit, 20 Megabit hız seçeneklerinden birini seçerek 7 gün 24 saat ister sınırsız ister kotalı Uydunet hizmetinden faydalanabilirler.

10 Güvenli İnternet Türksat Uydu.NET abonelerine yeni hizmet ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. 1 Mayıs 2008’den itibaren, Uydunet aboneleri bilgisayarlarına herhangi bir yazılım yüklemelerine gerek kalmadan, Uydunet sistemleri üzerinden virüs, spam ve "hack"lere karşı korunma imkânına sahip oluyorlar. Güvenlik duvarı seçenekleri ile de aboneler, muhtemel saldırılara karşı daha güvenli şekilde sanal dünyada bulunabilecekler.

11 TÜRKSAT A.Ş kimdir? Türksat A.Ş 2004 yılında kurulmuştur. 21 Nisan 2005 tarihinde Türk Telekom’dan KabloTV ile alakalı bütün işletme ve bakım işlerini devralmıştır ve o günden bu yana KabloTV işletmelerini ve haklarını elinde bulundurmaktadır. Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde KabloTV hizmeti verilmektedir.

12 Biz Kimiz ? Biz 2009 yılından beri İstanbul Avrupa yakasında Türksat’ın iletişim hizmetlerini sunan çözüm ortağıyız. GÜLİN-SA ELEKTRİK VE İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. adı altında iletişim sektörüne katılan firmamız 2006 yılında kurulmuş ve 2007 yılında sektördeki yerini almıştır. PAB İNŞAAT GIDA HAFRİYAT NAKLİYAT OTOMOTİV VE ARAÇ KİRALAMA TAAHHÜT TİC.LTD. ŞTİ. adı altında iletişim sektörüne katılan firmamız 2003 yılında kurulmuştur. KabloTV sektörüne 2009 yılında katılmıştır ve halen devam etmektedir. EKER İNŞAAT VE ELEKTRİK TAAH. TİC.LTD. ŞTİ. adı altında iletişim sektörüne katılan firmamız 2001 yılında kurulmuştur. KabloTV sektörüne 2003 yılında katılmıştır ve halen devam etmektedir.

13 Faaliyetlerimiz Benzer biçimde internet erişiminde geniş bant yapısına sahip Kablo TV şebekesi üzerinden data iletimi esasına dayalı olan Kablo İnternet teknolojisinde de çözüm ortağı olarak ilk uygulayıcılar arasında yerini almaktadır. Uygulamaya dayalı hizmetlerinin yanı sıra Kablo TV altyapı ürünleri ve kablo modem satışı ile de şirketimiz sektördeki yerini sağlamlaştırmaktadır. Firmamız Kablo TV, Fiberoptik, konularında Şebeke alt yapısından, Santral terminasyonları, Abone bina içi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazedeki hizmetlerinde geniş bilgi ve deneyime sahiptir.

14 Faaliyet Alanlarımız Telekomünikasyon, havadan yayınlara alternatif olarak gelişen Kablo TV teknolojisinde Türkiye'nin büyük ve orta boy operatörlerine verdiği çözüm ortaklığı çalışmalarıyla sektörde önemli bir yer edinmiş durumdadır. Firmamız şuan Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Tekirdağ, İstanbul, Adana, Gaziantep, Kayseri, Mersin ve Edirne olmak üzere 12 ilde KabloTV hizmetlerini ve bakım-işletmesini yürütmektedir.


"İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları