Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ"— Sunum transkripti:

1 EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
efecell.com.tr – Bizi Arayın 0(232)

2 Mesajlarınızın ne kadar önemli olduğunun farkındayız…
BİZ KİMİZ ? 2008 YILINDA SEKTÖRE SİTESİ İLE GİRİŞ YAPTIK. 2013 YILINDA EFECELL OLARAK DEVAM EDİYORUZ ŞU AN İÇİN 9 BAYİMİZ 3000 NE YAKIN KURUMSAL MÜŞTERİMİZ MEVCUT Mesajlarınızın ne kadar önemli olduğunun farkındayız… Bu yüzden yetkin ve tecrübeli teknik ekibimiz sürekli olarak sistemlerini ve işlerini takip ediyor.Bugün çok büyük arz eden hastane mesajları, acil cenaze mesajları, acil kan duyurusu gibi mesajlardan tutun, kampanya ve tanıtım mesajlarınızda aynı hızda ve titizlikle alıcılarına ulaştırıyor. Geliştirilmiş otomasyonumuz sayesinde bizden kredi alımı yaptığınız anda faturanız otomatik olarak hızlanıyor ve aynı gün kargolanarak sizlere ulaştırılıyor. Tüm gsm operatörleri ile doğrudan yapmış olduğumuz ara bağlantılar ile maliyetlerimizi mikro seviyeye çekerek sizlere çok uygun fiyatlar ile hizmet sunabiliyoruz. Kaliteli alt yapımızla birlikte 7gün 24saat sizlere aktif hizmet sunuyoruz. Size özel atanmış olan müşteri temsilciniz ile kampanyalarınız üzerinde fikir alışverişinde bulunarak göndereceğiniz mesajlarınızın daha etkili olmasını sağlayabiliyoruz. Bugün göğsümüzü gererek diyebiliriz ki Efecell SMS ile çalışmak sizin için bir ayrıcalık olacaktır ve rakiplerinizin arasında sıyrılmasınızı sağlayacaktır.

3 NELER YAPIYORUZ YAZILI TOPLU SMS SESLİ MESAJ CALL CENTER UZAK SANTRAL
VOİP TELEFON SİSTEMLERİ WEB YAZILIM

4 TOPLU SMS NEDİR ? Toplu SMS; Geleneksel iletişim yöntemlerine göre daha ekonomik, etkili, güvenilir ve çok daha pratik bir iletişim yöntemidir. Temel olarak bir Kısa Mesajın (SMS) tek tek gönderilmesi yerine, binlerce kişiye aynı anda ve daha ekonomik koşullarda gönderilmesi esasına dayanmaktadır. Toplu SMS kullanıcısına, kullanıcı ihtiyaçlarına ve kullanım şekline bağlı olarak, birçok avantaj sağlamaktadır. SMS diğer iletişim, reklam ya da tanıtım araçlarıyla kıyaslandığında, Hızı, Ekonomisi, Etkisi, Raporlanabilmesi ve Güvenirliği ile öne çıkmaktadır.

5 SESLİ SMS NEDİR ? Sesli Mesaj servisi, dilediğiniz bir ses kaydının, bir ildeki, ilçedeki ya da belli bir mahalledeki telefon numaralarına, hatta dilerseniz sadece sizin belirleyeceğiniz numaralara, aynı anda arama yapabilen yüzlerce hat üzerinden son derece hızlı bir şekilde ulaştırılmasını sağlayan bir mesaj servisidir. Sesli Mesaj Servisi ile kendi yaptığınız ses kayıtlarını, bir ajansa hazırlattığınız ses kayıtlarını ya da DJ'lerimiz tarafından Sizin için hazırlanacak ses kayıtlarını gönderebileceğiniz gibi dilerseniz ürününüzün reklam kayıtlarını da gönderebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz mesajlarınızın numara bazında iletim raporlarını alabilir, hangi numaralar tarafından dinlenip dinlenmediğini öğrenebilir, geçersiz numaraları ayrıştırabilirsiniz. Ve elbette sadece alıcısına ulaşan mesajlarınız için para ödersiniz.

6 CALL CENTER ? Çağrı merkezleri firmanıza birçok fayda sağlar.  Müşterinin tek bir merkezden hizmet alabilmesi • Şirket genel operasyon giderlerini azaltması • Şirketlerin ana faaliyet alanlarına yoğunlaşmasını sağlaması • Maliyetlerin önceden hesaplanabilmesi • İlerleyen iş süreçlerinde maliyet azalmaları • 7/24 müşteri taleplerinin alındığı bir merkezin olması • Müşteri talep, şikayet veya bilgilerinin kolay ve basit bir şekilde değerlendirilmesi ve şirketlerin vizyonları doğrultusunda analizlerin yapılabilmesi • Satış ve pazarlama faaliyetlerine büyük destek sağlaması • Müşteriyi tanıma, bilgilerinin güncelleme yapılması ile, müşteri sadakatinin artırılması • Şirketin diğer operasyonel faaliyetleri için kendilerine zaman ayırabilmeleri

7 UZAK SANTRAL? İşletmeler IP Santral sistemlerinin, katma değerli uygulamaları sayesinde değişen ve gelişen ihtiyaçlarını en etkin biçimde karşılıyor. Ses, veri ve görüntüyü tek bir iletişim altyapısında birleştiren IP telefon santralları ve iletişim çözümleri her ölçekteki işletmeye klasik haberleşme yöntemlerinin yanında, VoIP, fax-over-IP, ses kayıt, konferans, görüntülü görüşme, sesli mesajların ile iletilmesi, durum bilgisi izleyebilme, anlık mesajlaşma, uzak abone ve uzak ofis iletişimi gibi gelişkin iletişim çözümleri sunuyor.  Karel IP İletişim Çözümleri ile santral abonelerine her yerden, her an iletişim ve erişilebilirlik sağlanıyor

8 VOİP TELEFON HİZMETİ? Voip telefon hizmeti, internet bulunan tüm işyeri ve kurumlarda, santrale kurulacak özel bir cihaz ile internetinizde bir sorun olmadığı sürece kesintisiz, parazitsiz ve net görüşmeyi sistemimiz üzerinden ekonomik olarak konuşmanızı sağlar. İç telefonunuzda alışılagelmiş şekilde çıkış yaptığınız da sistem üstünden arama yapabilir internetinizde kesinti veya arıza olması durumda normal harici hatlarınız üzerinden görüşme yapmanız sağlanır. Görüşme yoğunluk ve yönlerinize göre danışmanlarımız size en uygun ve ekonomik çözümü önermek üzere onlara başvurmanızı bekliyorlar...

9 WEB DİZAYN ? Web tasarım, artık kurumsal ve global iletişimin en önemli unsuru haline gelmiştir.Profesyonel hazırlanmış bir web sitesi, çağdaş bir tanıtım aracıdır.Çünkü profesyonel çalışmayla hazırlanmış olan web siteniz, siz uyurken bile 7x24 açıktır ve dünyanın her yerinden ulaşılabilir olan işyerinizdir. Profesyonel olarak hazırlanmış bir web sitesi, eşi bulunmaz tanıtım ve reklam aracıdır.Bilmeniz gerekir ki, işyerinize uygun aşağıdaki herhangi bir web tasarım paketi size ciddi iş kapıları açacaktır.Efecel olarak sitelerinizi gelişmiş ve modern bi yapıda sizler için tasarlamaktayız.

10 Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz
Sms Paneli Sms Panel web uygulamalarımız sayesinde internet olan herhangi bir konumda kolayca mesaj gönderebilir ve kayıtlı rehberinize ulaşabilirsiniz Excel2SMS Excel2SMS web eklentimiz ile Excel dosyalarını kolayca telefon rehberinize aktarabilirsiniz Uzun Mesaj Uzun Mesaj özelliği sayesinde 459 Karakter uzunluğundaki mesajlarınızı tek seferde gönderebilirsiniz. Hitaplı Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında rehberinizdeki her kişi için farklı bir mesaj oluşturarak otomatik olarak devamsızlık, borç bilgilendirme gibi mesajlarınızı rahatlıkla gönderebilirsiniz. İleri Tarihli Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında gönderim için ileri bir tarih belirleyerek gönderimlerinizi önceden planlayabilirsiniz. İleri Tarihli Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında gönderim için ileri bir tarih belirleyerek gönderimlerinizi önceden planlayabilirsiniz.

11 Her türlü teknik destek için bize ulaşın: destek@efecell.com
Web sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz Sms panelimiz sayesinde sms’leriniz çok rahatça gönderin… Her türlü teknik destek için bize ulaşın:

12 Referanslarımız SİYASİ PARTİLER

13


"EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları