Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

RENKLI KARANFILLER ÇOK YARDIMSEVER

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "RENKLI KARANFILLER ÇOK YARDIMSEVER"— Sunum transkripti:

1 RENKLI KARANFILLER ÇOK YARDIMSEVER
SALİH YILDIZ Annem ve Babamla Gezmeye gitmeyi Çok seviyorum ZEYNEP AKIN BİR KERESİNDE KARDEŞİM KENDİ ÇİKOLATASINI YEDİ AMA YİNE AĞLADI BENDE ONA KENDİ ÇİKOLATAMI VERDİM ÇÜNKÜ ANNEMİ BABAMI VE KARDEŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ABDULKADİR AKIN ANNEM BANA ÖĞRETMENLERİME TABAKLARI GÖTÜRDÜM DİYE KALP YAPTI BEN DE ÇOK MUTLU OLDUM EBRAR ALTINER BEN KARDEŞİMLE OYUN OYNAMAK İSTİYORUM O BENLE HİÇ OYUN OYNAMAK İSTEMİYOR ANNEMDE BIRAK O KÜÇÜK DİYOR EVET BENCEDE O DAHA ÇOK KÜÇÜK ESMA İLBAN ANNEM BANA TATİL OLUNCA KÖYE GİTCEZ DEDİ BİZ TATİL OLUNCA KÖYE GİTCEZ ORDA BABAANNEM VAR BEN ANNEMİDE BABAANNEMİDE ÇOK SEVİYORUM RENKLI KARANFILLER ÇOK YARDIMSEVER MUHAMMED ZİYA KALKAN ANNEMLE BİRLİKTE BİZİM ORDAKİ TEYZEYE MEYVE GÖTÜRDÜK ÇÜNKÜ ONUN BELKİ YİYECEK BİRŞEYİ YOKTUR DİYE. RAVDA YAZICI BENİM ŞİMDİ BİR KÜÇÜK KARDEŞİM VAR ANNEM BABAM ONU ÇOK SEVİYOR MUHAMMED FATİH BAŞOL BEN ANNEME HEP YARDIM EDİYORUM ANNEMDE BANA KALP YAPIYOR

2 MİNİK KARDELENLER YARDIM ETMEK NEDİR?
KAYRA YAVUZ?? Annemle oyun oynamak KEVSER IRMAK BEKİL?? Yardım etmek annemin Kalp boyaması gibi birşey.. BERKAY ŞAHİN?? Bana en çok ablam yardım Ediyor.. FİRDEVS RANA ŞEN?? Anneme yardım etmeyi Çok seviyorum.. SÜMEYYE CANSIZ?? Yardım etmek yemek yemek gibi FERİDE NAZLI ÖZEL?? Yardım etmek güzel Çünkü insanları güldürüyor MELİKE ZEYNEP AKMEŞE?? Babama çok yardım Ederim ben AHMET YAHYA KORKMAZ?? Yardım etmek insanı iyi yapar.. MUHAMMED RIDVAN AYDIN?? Yardım etmek paylaşmaktır. MEHMET HAN MARAL?? Valla aklıma hiç birşey gelmiyo MUHAMMED SERTAÇ AYDIN?? Arkadaşları sevmek AYŞE DURMUŞ?? Babamla gezmeye gitmek bana yardım MİNİK KARDELENLER YARDIM ETMEK NEDİR?

3 KIR ÇİÇEKLERİ:) KALEM OLSAYDIN?
BERİL NİSA DEMET Kalem olsaydım annemi Çizmek isterdim ELİF CANDAR Kalem olsaydım. Kukla çizmek isterdim FERİT GÜL Kalem olsaydım araba Çizmek isterdim BUSENAZ AYDIN Kalem olsaydım,kuş çizip Onları serbest bırakırdım TALHA GÜNEŞ Kalem olsaydım,komutan Çizmek isterdim MELİKE ZİLŞAN EREN Kalem olsaydım,ev çizmek isterdim YUSUF ARKUN Kalem olsaydım,kendimi Çizmek isterdim BERİL GÜNAYDIN Kalem olsaydım,kalp çizerdim FURKAN EREN ACAR Kalem olsaydm,polis çizmek İsterdim. TAHİR ARIKAN Kalem olsaydım,adam çizmek İsterdim PINAR SUDE ALKAN Kalem olsaydım,kalp çizmek isterdim YUSUFNAFİ GÜLTEKİN Kalem olsaydım,araba Çizmek isterdim İSMAİL BURTA Kalem olsaydım,kutu çizmek İsterdim AHMET TALHA ABİ Kalem olsaydım,tamirci Çizmek isterdim KIR ÇİÇEKLERİ:) KALEM OLSAYDIN?

4 SEVGİ GÜLLERİ:) HANGİ GEZEGEN OLMAK İSTERDİNİZ? NEDEN?
İBRAHİM SELİM BAYRAM Dünya olmak isterdim.Çünkü sadece bu gezegende yaşam var.Bende insanlara Yaşam vermek isterdim. ESMA TİLKİ Kızıl gezegen olmak isterdim.Toprağı kırmızı olduğu için üstünde oyun oynar zıplardım RÜMEYSA ARIKAN Uranüs olmak isterdim.Onun gibi yana yatık gezerdim ÖMER FARUK KAHRIMANTÜRK Halkalı gezegen olmak isterdimSatürn işte of..çünkü halkalar eğlencelii ALPEREN EFE Halkalı gezegen olmak isterdim.Onu yemek için GÜL SENA DOKTUR Neptün olmak isterdim.Adı çok tatlıı RÜMEYSA TURHAN Dünya olmak isterdimo kadar FATMA POLAT Neptün olmak isterdim.Soğuk ya ısıtmak için.. BEYZANUR İLKİN Dünya olmak isterdim.Benim gezegenim ya ondan. YUNUS EMRE AKTAŞ Merkür olmak isterdim.Güneşe yakın olmak için: MUHAMMED TAHA GÖNÜL Jüpiter olmak isterdim.En büyük gezegen ya hepsini geçerdim ZEYNEP SAKARYA Venüs olmak isterdim.İnsanlar yıldız gibi parlasın diye YUSUF SELİM PEHLİVAN Dünya olmak isterdim ki insanlar yaşasın diye GÜZİDENAZ VAROĞLU Dünya olmak isterdim.İnsanların dönmesini sağlardım ZEYNEP ERVA MEMİŞ Kızıl gezegen olmak isterdimçünkü o bir mars ÖMER YİĞİT KAVAK Jüpiter olmak istiyorum.En büyük gezegen olmak için SEVGİ GÜLLERİ:) HANGİ GEZEGEN OLMAK İSTERDİNİZ? NEDEN?


"RENKLI KARANFILLER ÇOK YARDIMSEVER" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları