Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?"— Sunum transkripti:

1 İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?
Dünyada eşi benzeri görülmemiş ve uygulanmamış bir ilaç (ürün) takip sistemidir. *Gelişmiş bir çok ülke bu sistemi reddetmiştir. Sağlık bakanlığı tarafından ‘SAHTE İLAÇ’ söylemi ile sanal bir sorun için üretilen sözde çözüm sistemidir. *Türkiye’de sahte ilaç sorunu yoktur. Çokuluslu ilaç firmaları ile ZİNCİR ECZANELER BİRLİĞİ ’nin ortağı olduğu bir yapılanmanın ürünüdür. Serbest eczaneleri ortadan kaldıracak sistemin adıdır.

2 ZİNCİR ECZANELER BİRLİĞİ İLAÇ TAKİP SİSTEMİNİN BİR PARÇASIDIR

3 Cevap bekleyen sorular;
Yapılmak istenen ilaç takip sistemi mi yoksa eczane takip sistemi midir? İlaç firmalarının, eczane hatta hasta verilerine ulaşabilmesi mümkün müdür? Zincir eczane ve yerinde hizmet sunumu (raporlu hastalara kargo ile ilaç temini) amaçlanmakta mıdır? TEB bu sisteminin neresindedir? TEBEOS programı eczane verilerini depolamak için mi kullanılacaktır? Kooperatiflerin sistem hakkındaki fikirleri nedir? Bu sistemi kabul ediyorlar mı?

4 İLAÇ TAKİP SİSTEMİNE NEDEN HAYIR DEMELİYİZ?
YATIRIM MALİYETLERİ ARTACAK TEKNİK VE CİHAZ DONANIM MALİYETLERİ YAZILIM MALİYETİ PERSONEL MALİYETİ LOJİSTİK İÇİN YENİ ALANLAR GEREKECEK STOK MALİYETLERİNDE ARTIŞ

5 İLAÇ TAKİP SİSTEMİNE NEDEN HAYIR DEMELİYİZ?
ECZANELERİN TÜM ÖZEL VERİLERİ PAYLAŞILACAKTIR. İlaç firmalarına, hastaların kullandığı ilaç verilerine ulaşma imkanı sağlanacak. eczane stok bilgilerine ulaşma imkanı sağlanacak.

6 İLAÇ TAKİP SİSTEMİNE NEDEN HAYIR DEMELİYİZ?
ZİNCİR PERAKENDECİLİK SİSTEMİNİN TEKNOLOJİK ALT YAPISIDIR. Bu gün Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren tüm zincir perakende mağazaları bu ve benzeri sistemleri iç bünyelerinde kurmaktadırlar. Amaç; İşletmelerdeki iş süreçlerinin standardize edilmesi, bu sayede yönetiminin kolaylaşarak hizmet sunumunda iyileştirmeler oluşturulmasıdır.

7 İLAÇ TAKİP SİSTEMİ BU HALİYLE ALDATMACADIR
TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? YARIN ÇOK GEÇ OLABİR! Ecz. Çağdaş GÜNDÜZ ÇED – İZMİR ŞUBE


"İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları