Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yeni Distribütör Adaptasyonu & Sponsorluk

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yeni Distribütör Adaptasyonu & Sponsorluk"— Sunum transkripti:

1 Yeni Distribütör Adaptasyonu & Sponsorluk
Amacınız, insanları sadece kaydetmek değil, onlarla ortak iş yapmak olmalı.

2 Neden Network’e başlıyorsunuz?
Bu işte gerçek bir başarı istiyorsanız, gerçek sebepleriniz olmalı. Bu sebepler sizi sürekli motive etmeli, başka insanlar değil. Amacınız para kazanmak değil, hayatınızın kurtuluş savaşını kazanmak olmalı.

3 Peki neden MLM yaparak, hayatımızı değiştireceğiz?
Bu sektör kesinlikle geleceğin işi. 1980 yılında 10 milyar $ 1992 yılında 42 milyar $ 1996 yılında 70 milyar $ 2005 yılında 100 milyar $”dan fazla 2010 yılında 140 milyar $”dan fazla. Peki 2015 yılında ????? MLM sektörü sürekli büyümeye Devam edecek. Soru çok basit, “Dışarıda kalıp bu büyümeyi Alkışlayan veya içinde alkışlanan Olabilirsiniz.” Tercih sizin

4 Risk Almadan Başlayabilirsiniz 
Geleneksel ticaret döngüsü içinde yok olup gidiyorsanız, Kısır döngüyü bir türlü kıramıyorsanız, Network ile ilk başta EK GELİR, Sonra inanılmaz gelirler elde edebilirsiniz.

5 MLM ile zamanınızı katlamak mümkün 
Zengin olabilmenin en önemli püf noktası buradadır. UNUTMAYIN: Sizin kendiniz için kazanacağınız paranın her zaman bir limiti vardır. Ama başkalarının sizin için kazanacağı paranın limiti yoktur.

6 Burada GERÇEK POTANSİYELİNİZİ keşfedebilirsiniz!
Birçok insan gerçek bir fırsat bulamadığı için gerçek potansiyelini ortaya çıkartamaz. Başkaları için çalışırken bunu yapabilmek zaten mümkün değildir. Sizin ŞARKINIZ yazılmadan bu Dünya”yı terk etmeyin.

7 Geleceğinizi düşünün ! Bugün yaşadığınız sıkıntılar sizin geleceğinize nasıl yansıyacak. Başka yerlerde para kazanmak için çırpınırken, ödemek zorunda kaldığınız bedeller ne? Kazançlar ne? Kayıplar ne?

8 RUH HALİNİZ NASIL OLMALI ? İşe Doğru Bir Açıdan Bakın !
Adam yaz zengin ol, bakış açınız olmamalı. Bu kişilere işi öğretmek lazım. Bu uzun bir koşu. Kısa vadede zengin olmak yok ama uzun vadede hayatınızı değiştirebilirsiniz.

9 RUH HALİNİZ NASIL OLMALI ? Söz Verin !
Bir aynanın karşısına geçin. Kendiniz ve aileniz için bu işi en az 2 yıl sabırla ,yılmadan yapacağınıza dair söz verin. Aylık gelire değil, yıllık gelire odaklanın.

10 RUH HALİNİZ NASIL OLMALI ? Kararlar Alın !
“Bu işi ciddiye alacağım” “Bu işi öğrenmek için maximum çaba harcayacağım” “Geleceğim için en az bir yıl son derece ciddi bir şekilde çalışacağım.”

11 RUH HALİNİZ NASIL OLMALI ? Öğren-Yap-Öğreti Uygulayın
Öğrenmek için beyninizi hazırlayın. Kabınızı boşaltın. Öğrendiğiniz herşeyi uygulayacak cesaretiniz olsun. Sonuçlarını gördüğünüz şeyleri öğretin.

12 RUH HALİNİZ NASIL OLMALI ? Hedefinize Odaklanın !
Bugüne odaklanmayın. Gelecekte neler olabileceğini hesaplayın ve gözünüzü gelecekte yakalayacağınız hedeflere dikin. Hiç kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin.

13 Bu sistemin getireceği
4 şeye İNANIN ! Shop&Earn SİSTEMİNE: Bu sistemin getireceği Avantajları anlayın. 2. KENDİNİZE: Başarılı olacağınıza Siz inanmazsanız, kimi İnandıracaksınız? 3. UPLİNE”larınıza: Eğer onlara inanmazsanız, Öğrettikleri şeylere Nasıl inanacaksınız? 4.DOWNLİNE”larınıza: Onlara inanmazsanız, Onlarla nasıl Başarılı bir iş kurabilirsiniz?

14 DİKKAT! HAYALLERİNİZİ ÇALDIRMAYIN !
Sizi seven kişiler, sizi korumak isterler ama önyargıları vardır, gerçeği göremezler. MLM yapan başarısız distribitörler. Hayatta başarısız olmuş kişiler. Vıdı, vıdı, vıdı Bıdı, bıdı, bıdı

15 KONTAK LİSTENİZİ YAPIN !
Önyargıları bırakın ve herkesi listeleyin. Sermayenizi iyi yönetin. Hiçbir zaman insanlarla ilişkinizi Shop&Earn’den dolayı bozmayın. Sabırla takip edin.

16 DAVET YAPMAYI ÖĞRENİN Davet yapmak ile prezentasyon yapmak arasındaki farkı iyi anlayın. Her zaman heyecanlı ve pozitif olun.

17 HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
Her ay koşulsuz AKTİFLİK yapın. Kariyer basamaklarını nasıl ve ne kadar sürede atlayacaksınız? Liderlik Seminerlerini ne zaman ve nasıl yapacaksınız? Yurtdışı Seyahatleri ne zaman nasıl yapacaksınız?

18 SORUMLULUK TAŞIYIN Firmanın imajını yükseltin. Hiçbir şekilde firmanın imajına zarar vermeyin. Kesinlikle profesyonel olun. Kesinlikle YALAN SÖYLEMEYİN.

19 İŞ TANITIM TOPLANTILARININ ÖNEMİNİ İYİ ANLAYIN.
Birincisinde heyecanlanırsınız. İkincisinde öğrenmeye başlarsınız. Üçüncüsünde pekiştirirsiniz. Dördüncüsünde ezberlersiniz. Beşincisinde anlatmayı öğrenebilirsiniz.

20 İŞ TANITIM TOPLANTISINDA NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ.
Hiçbir zaman toplantıdan erken çıkmayın. Seminer sırasında yanınızdaki ile konuşmayın, not tutun. Konuşmacıya yardımcı olun, onu onaylayın , alkışlayın.Heyecanlı olun. Ek kişiler getirmeyin. Cep telefonlarını kapatın, ulaşılmaz olun.

21 SATIŞ FIRSATLARINI İYİ KULLANIN
Firmadaki satışı ve işi destekleyen ürünleri iyi öğrenin. Okuyun öğrenin, kullanın. Önerin ve Kullandırın.

22 İŞİ YAPARKEN TEMEL İHTİYAÇLARINIZI EDİNİN.
Şık kıyafetler İyi ayakkabılar Makyaj Kartvizit Temiz bir defter Hoş koku

23 Yol Gösterici olmak yetmez onunla beraber olmalısın !
SPONSORLUK ! Yol Gösterici olmak yetmez onunla beraber olmalısın !

24 GERÇEK BİR SPONSOR OLACAK MISINIZ? OLMAYACAK MISINIZ?
Önce Buna Karar Verin! Çünkü bu iş gerçek bir sorumluluk ister. Unutmayın ne kadar çok bilirseniz o kadar başarılı olacaksınız.

25 GERÇEK DOĞRULAR BAŞKALARININ KOPYALAYAMIYACAĞI YOLA GİRME!!!
İŞİNİ BASİT BİR ŞEKİLDE İCRA ET. SENİ KOPYALAYACAKLARINI UNUTMA ÖRNEK OL...

26 GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİR.
ONA YAŞAM TARZININ DEĞİŞECEĞİNDEN BAHSET. ONA NE KADAR VE NASIL ÇALIŞACAĞI KONUSUNU SORUN. ÖNÜNE GÜNLÜK VE AYLIK HEDEFLER KOYMALISIN. PLAN YAPMASINA YARDIM ETMELİSİN.

27 BAŞINA NELER GELECEK? ÇOK KİŞİ REDDEDECEK, ÖNCE BUNU ÖĞRET.
SEBEBİNİN BAŞARISIZLIK DEĞİL ZAMAN OLDUĞUNU ANLAMALI. ONU DEĞİL İŞİ RED ETTİLER BUNU DOĞRU ANLAMALI

28 BAŞINA NELER GELECEK? HER DÜŞTÜĞÜNDE YANINDA OLMALISINIZ.
TA Kİ SİZİ RED EDENE KADAR. ÖNÜNE BAKMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRETMELİSİN. ARKAYA BAKARSA SADECE HÜZÜN DUYAR.

29 ONA SADECE GERÇEKLERDEN BAHSET
SENDE BU GERÇEKLERİ YAPABİLİRSİN!!!!!

30 SONUÇ Ödenecek bir bedel var bunu anlayın.
Hedefleriniz belirgin olursa bu bedeli hevesle güle oynaya ödersiniz. “Tanrı size değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirmek için güç, değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabül etmek için sabır ve ikisinin arasındaki farkı ayırd etmek içinde akıl versin” SABIR


"Yeni Distribütör Adaptasyonu & Sponsorluk" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları