Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

11.SINIFTA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "11.SINIFTA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN"— Sunum transkripti:

1 11.SINIFTA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN
DAL SEÇİMİ 11.SINIFTA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN

2 10.SINIFTAN 11.SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLERİN ALANLARINA GÖRE DAL SEÇİM İŞLEMLERİ
Eğitim ve Öğretim Yılında 11.sınıfta öğrenim görecek öğrenciler, 10.sınıfta seçmiş oldukları ve halen öğrenim gördükleri alana ait dal seçimi yapacaklardır.

3 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 11.SINIFTA AÇILACAK DALLAR
ALAN DAL SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI HEMŞİRE YARDIMCILIĞI EBE YARDIMCILIĞI SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ

4 DAL SEÇİMİ NASIL YAPILACAK?
Haziran ayı içerisinde Dal seçimi yapacak öğrenciler Ek-2 formu; öğrenci , veli ve sınıf rehber öğretmeni ile birlikte doldurulup imzalanarak Okul Müdürlüğüne başvuracaklardır. Öğrenciler; Öğrenim gördükleri alana ait okullarında faaliyet gösteren dallardan öncelik sırasına göre girmek istedikleri dalları formda belirteceklerdir.

5

6 BAŞVURU SAYISININ KONTENJANIN ÜSTÜNDE OLMASI DURUMUNDA;
Aynı dalı tercih eden öğrenciler arasından 10.sınıf yıl sonu başarı ortalaması en yüksek olandan başlanarak yapılan sıralamaya göre yerleştirme yapılacaktır. Aynı dalı tercih eden öğrencilerin 10.sınıf yıl sonu başarı puanlarının eşit olması durumunda 9.sınıf yıl sonu başarı puanı yüksek olana öncelik verilecektir.

7 ANNE YA DA BABA MESLEĞİNİ SEÇMEK İSTEYENLER;
Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliği’nin 38.maddesine göre,anne yada babasına ait çalışır durumda iş yeri olanlar,bu durumu belgelendirmek koşuluyla,bu meslek dalına hiçbir sıralamaya tabi tutulmaksızın doğrudan kayıt yaptırabilirler.

8 DİĞER KRİTERLER DİĞER KRİTERLER
Belirtilen süreler içinde dallara geçiş yapamayan öğrenciler,kontenjanı uygun olan ve yıl sonu başarı puanının yeterli olduğu bir dalda eğitime alınacaklardır. Bir dalda eğitime başlanabilmesi için başvuran öğrenci sayısının en az 12 olması gerekir. İlgili alanda öğrenci sayısının 12 nin altında olması durumunda,çoğunluğun tercih ettiği bir dalda eğitime devam edeceklerdir.


"11.SINIFTA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları