Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?"— Sunum transkripti:

1 NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?

2 Kimler, Nasıl Kazanabilir?
Adult odaklı web ve mobil siteler (tube, hikaye, webcam, forum, mesaj vd.), Numarabiz tarafından sağlanan canlı sohbet numaralarını aşağıdaki şekillerde sunarak yüksek kazanç elde edebilirler! Banner Tekst (yazı ile yazarak) Pop-up Landing page Dial to call link

3 Nasıl Numara Alınır? Numarabiz.com adresinde «Üye Ol» linkine tıkladığınızda, ücretsiz ve kolay olarak hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Üye olduktan sonra panelden «Numara Talep Et» linki ile basit form sayesinde numara alım sürecinini başlatırsınız! Lütfen üyelikte kimlik bilgilerinizi tam ve eksiksiz sağlayınız. Tanıtım yapacağınız site/siteleri, mevcut trafik/üye sayıları ile belirtmeyi unutmayınız.

4 Ne Kazanır ve Nasıl Alırsınız?
Numarabiz.com size dakikada net 0,50 TL öder. Ödemenizi PayPal veya banka havalesi ile haftalık olarak alırsınız. Lütfen üyelikte PayPal ve banka hesap bilgilerinizi doğru olarak güncellemeyi unutmayınız. Banka hesap bilgilerinde, hesap sahibi ismimin doğru olmasına özen gösteriniz.

5 NumaraBiz Farkı Nedir? Numarabiz.com aşağıdaki farkları sunar!
Tahsis edilen canlı sohbet numaralarının erişiminde yüksek kapasite… Mükemmel ve yüksek sayıda kaliteli agent ile canlı sohbet servisi sunumu. Hiçbir soru işareti yaratmayan ve tarih, saat, saniye, numara detaylarını içeren rapor. Günlük, dönemsel çağrı süresi ve gelirinizi sunan istatistik raporları Performansınıza göre birden fazla numara talep edebilme. Dakikada 0,50 TL net kazanç. Paypal veya banka havalesi ile hak ediş ödemenizi talep edebilme. Her türlü konuda talep etmeniz halinde destek. Çok yakında mobil sitesi ve trafiği olan üyelerimize SMS abonelik servislerinde yüksek gelir imkânı!

6 Teşekkür ederiz..


"NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları